Magazines / Nr 06 2019

Nr 06 2019

It’s the most wonderful time

Beste lezers,

Dit moet zowat mijn favoriete periode van het jaar zijn. Ik ben misschien een van de weinigen die deze koude dagen gezellig vindt. Wat is er dan ook niet leuk aan? Overal lichtjes in het straatbeeld, kerstmarkten, familiebijeenkomsten en spelende kinderen. Of gewoon in de zetel zitten met een warm dekentje, wat sfeerlicht en een goed boek – excuseer, magazine. Dan heb ik het nog niet over de cadeautjes die onder de kerstboom liggen en de blije gezichten wanneer de verpakkingen geopend worden.

De stress van de laatste deadlines is achter de rug en heel wat mensen nemen hun laatste vakantiedagen op. De hele wereld lijkt wel te pauzeren voor de feestdagen. Al denken ze daar in de supermarkten en winkelstraten waarschijnlijk anders over. Die laatste deadlines tellen ook voor deze vierde editie van 2019 van Interieurbouw. Hierin hebben we het laatste nieuws uit de sector nog eens voor je ingepakt.

Interieurbouw sluit het jaar af met enkele verrassende nieuwigheden. Op digitaal vlak is er Van Hoecke, specialisten in meubelbeslag, die een prijswinnende app lanceert om het leven van de interieurbouwer makkelijker te maken. Ook Häfele komt met nieuwe software in de vorm van 3D-productconfiguratoren. Voorts stellen we je de Invincible SI X voor, een exclusieve en state of the art SCM oplossing. Bij DB&S Machines in Hooglede-Gits kan je in de vernieuwde showroom terecht voor demonstraties op enkele nieuwe machines zoals de

Mayer PS80 Premium of de Tempora 60.06L Gluebox van Format-4.

Wie al even naar 2020 kijkt, is Philippe Rogiers, CEO van Rogiers-Vanpoucke. Hij geeft zijn inzichten over een veranderende sector die steeds innovatiever uit de hoek komt. Hoe speel je als interieurbouwer in op die trends? En hoe verkoop je de nieuwste machines met het oog op automatisatie?

Zelf blikken we nog even terug naar de Dag van de Afwerking, die een overrompelend succes was voor de organisatoren en voor de deelnemende standhouders. We geven je alvast de datum voor volgend jaar mee zodat die al meteen in de nieuwe (digitale) agenda kan.

Veel leesplezier en een ongelofelijk gezellige kerstperiode toegewenst.

Tot in 2020,

Anastasia Verleysen

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: