Magazines / Nr 04 2020

Nr 04 2020

Nieuwe kansen en perspectieven

Beste lezer,

Nu de zomer voorbij is, is de verleiding groot om terug te kijken. Want 2020 zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een zeer raar jaar. De woelige economische periode en de onzekere tijden zullen ons nog lang bijblijven. Laten we vooral de positieve dingen onthouden. Zoals de samenhang en de veerkracht van mensen en bedrijven. En laat ons vooral maar even positief en nostalgisch terugkijken op de voorbije zomermaanden. De vakanties dicht bij huis, de hervonden vriendschappen en aangehaalde familiebanden. De quality time met de mensen het dichtst bij ons.

Wat mij betreft is september de perfecte gelegenheid om vooruit te kijken. Ik tel alvast volop af naar het najaar en de feestdagen. Maar daarnaast is september ook een maand die ons nieuwe perspectieven en kansen brengt. Projecten schieten uit de grond, mensen willen hun woning in orde brengen voor de winter of een volgende staycation aanbreekt.

In dit nummer van Interieurbouw spelen we daar alvast op in met enkele nieuwigheden. Zo leggen we de nadruk op een piekfijne afwerking in onder meer ons themadossier rond deurbeslag. Met belangrijke spelers uit de sector spotten we de trends. Ik verklap nog niet te veel, maar zwart krijgt binnenkort een geduchte concurrent. De trends spotten doen we overigens ook voor het thema kantenbanden. En daarnaast zetten heel wat andere bedrijven hun producten en projecten in de kijker.

Mogen we je, tot slot, nog even aanraden De Pen van deze editie te lezen. Robbert Desmet van Woodstoxx geeft zijn visie op de evolutie van hout in onze interieurs en op de evolutie van de markt. Een inspirerend stuk dat moeiteloos rijmt met de andere artikels in dit nummer van Interieurbouw.

We wensen je veel leesplezier,

Anastasia Verleysen

 

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: