Magazines / Nr 03 2020

Nr 03 2020

De (hervonden) liefde voor je thuis

Beste lezer,

We hebben met z’n allen een rare periode achter de rug. Een periode waarin we onze huisgenoten en onze woningen beter leerden kennen, waarin veerkracht en zelfzorg centraal stonden. Misschien genoten sommigen onder ons stiekem wel van dat minder vluchtige leven. De lentezon was alvast een goede compagnon om ons door deze maanden te loodsen. En het ziet ernaar uit dat we de zon ook deze zomer heel wat te zien zullen krijgen. Ditmaal tijdens een weloverwogen staycation of tijdens een gezellig samenzijn met de vrienden en familie die we zo gemist hebben.

Daarnaast was de voorbije periode ook een waarin we meer dan ooit beseften hoe waardevol de wereld rondom ons is en hoe belangrijk duurzaamheid is. De kracht van degelijke materialen overtuigt ons keer op keer, maar wint nu nog een tikkeltje extra aan belangstelling. Want pas nu we beseffen dat het niet altijd vanzelfsprekend is om erop uit te trekken om te ontspannen en van onze vrije tijd te genieten, willen we extra investeren in een aangename, warme, karaktervolle thuis.

In deze nieuwe Interieurbouw vind je alvast heel wat inspiratie om je klanten daarbij te helpen. Met innovatieve materialen en technieken, maar ook met imposante projecten. Van klassiekers zoals parketvloeren en hoogwaardig schilderwerk tot extra’s voor een totaalbeleving in het alledaags leven. Met een kokendwaterkraan bijvoorbeeld. Of met een akoestische mosmuur, die het comfort aanzienlijk verhoogt. En dat is nu eenmaal waar we allemaal voor gaan. Voor onze klanten en voor onszelf.

Zoals steeds heeft ons redactieteam zich weer helemaal gesmeten om je brein – en je oog – van interieurvoeding te voorzien. Ook dat is belangrijker dan ooit, nu heel wat vakbeurzen sneuvelen op de agenda. Nadat eerder al de Biënnale Interieur verplaatst werd naar volgend jaar, gaat ook Houtpro+ niet door. Al hoeft dat jou niet tegen te houden. Je kan jezelf nog verder laten prikkelen door creatieve en duurzame materialen. Bijvoorbeeld in ons themadossier rond natuursteen.

Na enkele maanden op een lager pitje gaan we er opnieuw vol tegen aan. Hopelijk deel je ons enthousiasme, te beginnen bij tonnen leesgoesting.

Stephanie Demasure

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: