Magazines / Nr 03 2019

Nr 03 2019

Zomerkriebels en woondromen

Beste interieurprofessional,

“It’s the most wonderful time of the year.” En neen, deze hoofdredacteur heeft geen zonneslag opgelopen of een foute kalender op de kop getikt. Het is sterker dan mezelf. Als ik ’s ochtends vroeg wakker gekwetterd word door enthousiaste vogeltjes en door de gordijnen de eerste zonnestralen voel priemen, kan ik niet anders dan met de glimlach opstaan. Dus ja: ik vind het een goed moment om dé kerstleuze bij uitstek even te recupereren. Geïnspireerd door de zon. Net zoals het zalig zomerweer nieuwe ideeën brengt voor verrassende interieurprojecten.

De zonnestralen, de vogelgezangen en de kleurrijke bloemen mogen dan een nieuwe wind brengen: in deze Interieurbouw vind je uiteraard ook deze editie je vaste waarden terug. Zoals onze selectie van innovatieve producten. Net als jijzelf zijn we dag in, dag uit alert voor nieuwigheden. Onze voelsprieten staan permanent op scherp. Al laten we ons uiteraard even graag leiden door andere professionals. Zoals de vakjury van de Interzumbeurs. Als referentie voor onze sector werden op de beurs opnieuw een resum Interzum Awards uitgereikt. Enkele laureaten lichten we nader toe, het klepbeslag FREEspace van Kesseböhmer bijvoorbeeld.

Daarnaast maken we je verder wegwijs door industrie 4.0. Met praktische, alomvattende CAD/CAM-software op maat van je interieurbouwbedrijf. Of met de inspirerende aanpak van Kaster Keukens. Een nieuwe speler op de markt van maatkeukens, die meteen alles uit de kast haalde voor een state-of-the-art atelier. Doorgedreven automatisering is de basis voor een quasi manloze productie. Zo slaagt Kaster Keukens erin met minimale mankracht toch keukens op maat te maken, met tal van afwerkingsmogelijkheden. En over afwerking gesproken: doorheen deze Interieurbouw proef je van originele fineeropties, akoestische panelen met fotoprint en houten gevelbekleding. Om er maar een paar te noemen.

Dus neem deze gloednieuwe Interieurbouw bij de hand en zoek een gezellig plekje – in de schaduw of in de zon. Laat je inspireren door sectorgenoten en bovenal: geniet van de innovatieve producten en verrassende realisaties, pagina na pagina.

Schol!

Stephanie Demasure

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: