Magazines / Nr 02 2020

Nr 02 2020

Een streepje licht in donkere tijden

Het dagelijks leven ziet er momenteel anders uit. De kans is groot dat ook jij op de werkvloer wijzigingen doorvoert om de richtlijnen te kunnen respecteren. Voldoende afstand tussen personen, extra handhygiëne, en zo meer. Of misschien focus je voorlopig eerder op de zaken achter de schermen. En geef toe: videocalls zijn toch de herontdekking van de eeuw, nu al?

Ook wij, bij Interieurbouw, houden de moed erin. En dat is niet eens zo moeilijk want dankzij bloeiende interieurbedrijven en inspirerende ondernemers blijven we ook van thuis uit niet op onze honger zitten. Natuurlijk vinden ook wij het spijtig dat de interieurkalender grondig dooreen geschud wordt. We keken vol verwachting uit naar onder meer Architect@Work. Het goede nieuws is dat we ons dit najaar wellicht aan des te meer interieurlekkers mogen verwachten. In afwachting nemen we je pagina na pagina al even mee op ontdekkingstocht langs tal van innovaties en verrassende projecten.

Als gepassioneerd interieurprofessional wil je materialen uiteraard zo uitgebreid mogelijk beleven. Zien, voelen, ruiken en zelfs bijna proeven. Op papier kunnen we niet al je zintuigen aanspreken, maar ze wel al even prikkelen. Dat doen we onder meer met natuursteenspecialist Beltrami. We overlopen de trends van 2020, met oog voor de unieke details van de stenen, zodat je ze bijna zelf ervaart. Kwestie van de beleving van je materialen ook in deze moeilijke tijden mogelijk te maken.

Naast natuursteen bieden we terug boeiende lectuur over heel wat materialen en technieken. Want de ruimte die je eventueel ‘over’ hebt door geannuleerde afspraken of uitgestelde projecten geven je de kans om je uitvoerig te verdiepen in andere zaken. Om er na de crisis terug keihard tegenaan te gaan.

Keep safe and stay positive!

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: