Magazines / Nr 02 2019

Nr 02 2019

Een (b)loeiend seizoen

De interieurwereld staat nooit stil. En gelukkig maar. Dat maakt het – voor u en voor mij – een eeuwig boeiend thema om te ontdekken, te perfectioneren én te innoveren. Voor het eerste helpen we u met reportages over nieuwe technieken, interessante evenementen en producten om uw productie verder op punt te zetten. Voor de innovatie en de drang naar perfectie rekenen we op ondernemers zoals u. Zij zijn het die de trends op de voet volgen of zelf maken. Zij zijn het die ons magazine spijzen met inspirerende verhalen.

Misschien bent u wel een van de vernieuwers in dit nummer. In dat geval: proficiat en bedankt voor uw waardevolle bijdrage aan onze sector. In het andere geval: in deze Interieurbouw vindt u heel wat boeiend stof tot nadenken. Voelt u uw volgend idee al opborrelen? Dat horen we graag. Geef het pagina na pagina de ruimte om te groeien. Want het is die gedrevenheid die interieurbouwers typeert en die ons, als redacteurs, scherp houdt. Met de oren gespitst en de pen in de aanslag.

In deze editie wijzen we u alvast de weg naar vakbeurzen Interzum, Ligna en ARCHITECT@WORK. Het zijn stuk voor stuk dé plaatsen waar innovatie samen komt op één plek. U ontmoet er collega’s, leveranciers en producenten in een bruisende omgeving. U ontdekt er bovendien de nieuwste aanvullingen voor uw machinepark, zoals het compacte CNC-bewerkingscenter Creator 950 of de interieurscanner Leica BLK360. Geen nood als u zo lang niet meer kan wachten: u leest er alvast alles over op de volgende pagina’s.

Wat u nog meer kan verwachten in deze Interieurbouw? Interessant leesvoer voor elke vakman in de sector. U leest hoe Hardwax-Olie houten vloeren en speelgoed optimaal beschermt, hoe u akoestiek voortaan ook verbetert met fineerplaten of hoe u kantenband met een nulvoeg vastlijmt. Dat en nog veel meer. Met die concrete handvaten kan u snel zelf aan de slag.

De lente hangt in de lucht. Voelt u ook die energie borrelen als het zonlicht door de gordijnen priemt en de vogels ’s ochtends vroeg hun lofzang afsteken? Binnenkort staat alles in bloei. We wensen u alvast hetzelfde voor uw bedrijf. Veel leesplezier!

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: