Magazines / Nr 01 2020

Nr 01 2020

Blijf nog maar even gezellig binnen

Het nieuwe jaar is eigenlijk nog maar net goed ingezet en het voorjaar kondigt zich al aan.
Met z’n allen kijken we uit naar zachter en zonniger weer. Daar moeten we nog even opb wachten. Laat buiten de stormwind en gure regenbuien hun werk maar doen. Intussenb schuilen we lekker warm binnen. Want ook daar kan het uiterst gezellig zijn. Waarom niet bmet het nieuwe nummer van Interieurbouw op je schoot?

En dat nieuwe nummer is meteen het eerste nummer van 2020. Het bevat een heleboel nieuwigheden en een terugblik op de voorbije editie van Batibouw. Want ja, zover is het jaar al gevorderd dat dé beurs voor bouwers en verbouwers intussen achter de rug is. De beursdagen voor professionals verdwenen, maar in ruil kregen ze drie vakbeurzen in paleis 1.Een daarvan heette FINISHING, voor de interieurafwerking dus. Daarnaast had de beurs nog
aandacht voor enkele trends zoals ecologie en kleiner wonen.

Naast Batibouw gingen we ook al eens kijken bij Brachot-Hermant. De producent en importeur van natuursteen, keramiek en composiet werkt aan een imposante nieuwe showroom van 5.000 vierkante meter met plaats voor zo’n 500 soorten in allerlei verschillende afwerkingen. Een totaalbeleving voor de klant en een echt kenniscentrum, zoals ze het zelf noemen. Het grootste in West-Europa zelfs.

Tot slot maak je in dit nummer kennis met de nieuwe machines voor houtbewerking bij Rogiers-Vanpoucke en de interessante acties voor het 25-jarig bestaan van DB&S Machines. En heb je de functionele webshop voor lades op maat van Van Hoecke al ontdekt? Deze en nog andere nieuwe producten en diensten stellen we aan je voor. Kortom, reden genoeg om knus binnen te blijven en dit magazine van voor naar achter te verslinden.

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: