Magazines / Nr 01 2019

Nr 01 2019

Handige tools voor uw werkplaats

Sit back and relax. U hebt de eerste Interieurbouw van 2019 in handen. Een nieuwe start met nieuwe innovaties en gedreven vaklui. Volgens de gekende en beproefde formule. Want ook dit jaar schotelen we u elke editie het boeiendste, verrassendste en meest inspirerende uit uw sector voor. In uw buurt én buiten de landsgrenzen. Zo leest u in dit nummer een uitgebreid verslag van de vakbeurs DOMOTEX in Hannover en blikken we vooruit naar die andere topper: Interzum in Cologne in mei. Met bijna 2.000 standhouders kijkt u er gegarandeerd uw interieurogen uit.

Tegelijk geven we u uiteraard enkele handige tools om uw eigen bedrijfsvoering efficiënter en aangenamer te maken. Dankzij DeWALT kan u nu snoerloos werken, met maximale vrijheid in je werkplaats. We stellen u het nieuwste CNC-bewerkingscenter van Rogiers voor, dat de productie van deuren, ramen, trappen en massieve houtelementen eenvoudig laat lijken. En met de formaldehydevrije 3D-houtlijm van H.B. Fuller geeft u ook het milieu een duwtje in de rug. Om nog maar enkele van de innovaties te noemen die u in deze Interieurbouw inspireren voor uw eigen aanpak.

Misschien hebt u wel goede voornemens gemaakt. Uw kennis en vaardigheden blijven aanscherpen bijvoorbeeld. Dan hebben we goed nieuws! Machineproducent DB&S uit Hooglede organiseert twee keer per maand een ‘Slimme donderdag’. Daar krijgt u theorie en praktijkles rond specifieke thema’s. Natuurlijk kunt u de machines ook meteen aan het werk zien. Zo kan u daarna zelf vlot aan de slag. De cursussen zijn trouwens volledig gratis en worden aangevuld met een boeiende gastlezing. Waar wacht u nog op?

Zo, dat is deze Interieurbouw in vogelvlucht. U popelt al om alle nieuwtjes, verslagen en creatieve interieurconcepten op de volgende bladzijden te ontdekken? Dat begrijpen we. Laat ik u niet langer in spanning houden. Ik wens u veel leesplezier en bovenal veel inspiratie voor uw eigen business.

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: