Rogiers

Rogiers-Vanpoucke NV

Rogiers-Vanpoucke NV werd opgericht door Dhr. Georges Rogiers in 1956.

Bijna 60 jaar later zijn we uitgegroeid tot een industriële KMO met meer dan 50 werknemers en toonaangevend op de Belgische markt.

Onze firma is gespecialiseerd in de verkoop, levering en installatie van alle klassieke machines tot CNC-gestuurde machines en totaalprojecten.

Met een industriële spirit, oog voor kwaliteit, aandacht voor betaalbare oplossingen en een doorgedreven service organisatie zijn we erin geslaagd om één van de belangrijkste spelers te worden op de Belgische markt en dit reeds sedert vele jaren.

Wij hebben er bewust voor gekozen door de jaren heen om ons te specialiseren in diverse sectoren en dit in partnership met fabrikanten en topkwaliteitsmerken die een leidinggevende en vooraanstaande rol spelen in hun vakgebied op wereldniveau.

Expert in oplossingen en technologieën voor diverse sectoren:

 • Houtindustrie: panelen, interieur, keukens, massief, houtskelet, parket, ramen, deuren, trappen, …
 • PVC- en aluminiumprofielbewerking: ramen, deuren, verandabouw, industriële profielen,…
 • Technologieën voor het bewerken van alle Advanced Materials zoals plastic, phenolic stratified, fibercement, felt, glasswool, Rockwool, solid surfaces (Corian, Hi-Macs), cardboard, polyurethane,…
 • Finishing, afwerking en droogtechnieken voor panelen, ramen en deuren
 • Alle installaties voor industriële stofafzuiging

Onze klanten zijn onze partners!

Wederzijds respect, vertrouwen, stabiliteit en een positieve samenwerking zijn voor ons belangrijke waarden. De vele kwaliteitsmerken die we sedert vele jaren trouw verdelen en de vele klanten die we opgebouwd hebben dragen deze getuigenis verder uit.

Rogiers-Vanpoucke NV

Bezoekadres:
H.-Lebbestraat 150
8790 Waregem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
Robacosherwin williams