blum
01:02
14-11-2016

Zwart zorgt voor luxueuze en elegante uitstraling

Donkere kleuren zijn steeds populairder in ons interieur. Donkere meubels stralen luxe uit én zijn vooral tijdloos. Voor een uniform uitzicht wordt ook de binnenkant van de meubels steeds vaker in een donkere kleur afgewerkt. Een noodzakelijk maar opvallend element in veel van deze kasten zijn de vernikkelde scharnieren. Blum brengt hiervoor nu dé oplossing op de markt. Hun CLIP top BLUMOTION scharnieren zijn voortaan ook in het Onyx zwart verkrijgbaar. De vertrouwde, beproefde Blum kwaliteit in een stijlvol, vernieuwend jasje.

Zwarte variant
Sinds 2009 zijn de CLIP top BLUMOTION scharnieren van Blum dé standaard voor meubelscharnieren. Door de demping te integreren in de scharnier, is het sindsdien niet langer nodig een afzonderlijke of opklikbare demping te gebruiken. De bekroonde Blum-scharnieren zorgen voor een zachte en geruisloze sluiting van deuren dankzij het ingenieuze BLUMOTION-systeem. De klassieke, vernikkelde scharnier krijgt er nu een broertje bij met deze zwarte variant.

blum

CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart combineert niet enkel mooi in donkere meubels, ook bij de kwaliteitsmeubels in een lichter materiaal zorgen ze voor een elegant accent. Zo heb je meer mogelijkheden om je keuken tot in de kleinste details te personaliseren. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je keuken!

Innovatieve techniek
Deze variant in een stijlvolle, zwarte verpakking zorgt voor meer vrijheid in vormgeving zonder compromissen in het design. Uiteraard kan je blijven rekenen op dezelfde innovatieve techniek. De scharnier zorgt voor een comfortabele bereikbaarheid dankzij zijn grote openingshoek… Net als de vernikkelde versie heeft deze scharnier een beschermlaag tegen corrosie. De meest gangbare scharniertypes zoals bijvoorbeeld CLIP top BLUMOTION 110°, dikke deurscharnieren en kaderdeurscharnieren zijn nu in de donkere kleurvariant beschikbaar.

blum_clp0468_4

De voordelen van CLIP top BLUMOTION:
– BLUMOTION kan uitgeschakeld worden via de schakelaar.
– Er zijn traploze driedimensionale verstelmogelijkheden.
– Dankzij de INSERTA-bevestiging en het CLIP mechanisme heb je een eenvoudige, werktuigloze scharniermontage.

Tekst: Van Hoecke    Beeld: Van Hoecke

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

argenta invisidoor