Kavec
00:54
21-11-2018

Zeg nooit: het is ‘maar’ een kantenband

Kantenbanden zijn een wezenlijk onderdeel van de afwerking van plaatmateriaal. Een perfecte match met de kleur van het plaatmateriaal is een must, maar ook de kleurvastheid en de hechting aan het plaatmateriaal zijn belangrijk. Kantenbandfabrikant Kavec beseft dit en zet volop in op de kwaliteit van de kantenbanden én een service op maat.

Kwaliteit en service, de kernwoorden van de nieuwe dynamiek die heerst bij Kavec. Ongeveer vijf jaar geleden namen twee Limburgse ondernemers immers de firma over van hun leverancier. Met een duidelijk doel voor ogen werden de nodige investeringen gedaan om Kavec op de kaart te zetten. Een eerste deelname aan Prowood onderstreept dit verhaal.

Eén leverancier
Geen bont allegaartje aan leveranciers bij Kavec. De kantenbanden die het bedrijf aanbiedt zijn allemaal geproduceerd door G+K Profil, een Duits familiebedrijf dat topproducten aanlevert. De wetenschap dat de kantenbanden met zorg worden geproduceerd, biedt Kavec de mogelijkheid een sterke service op maat uit te bouwen.

Uitgebreide voorraad
Hoe vult Kavec deze service op maat in? Eerst en vooral werd sinds de overname de stock aangepakt. Door meer voorraad in te slaan kunnen klanten sneller worden geholpen. Kavec werkt met een voorraad van 980 kleuren wat bijna garandeert dat een kantenbandkleur perfect past bij de kleur van het plaatmateriaal. Een volledige rol kopen is niet nodig, enkel de lengte die een klant nodig heeft.

Kavec

Prowood
Kavec debuteert tijdens Prowood 2018 en ziet in de driejaarlijkse vakbeurs een uitgelezen platform om aan naamsbekendheid te winnen. “Kantenbanden zijn een bekend product, onze service maakt het verschil. Kom het ontdekken op onze stand!”, nodigt Erwin Jacobs, zaakvoerder van Kavec, uit.   

Tekst: Tom Rampelbergh   Beeld: Kavec

Lees meer over: Kantenband , Kavec , Productinformatie

Interieurbouw online partners

HoutlijmenVan Opstal