Beltrami natuursteen
01:55
14-07-2016

Veelzijdig natuursteen

Wie op zoek is naar meerwaarde in de woning, weet dat niks kan tippen aan de natuurlijke schoonheid, rijkdom en duurzaamheid van natuursteen. Beltrami is met haar 30 jaar ervaring dé absolute trendsetter binnen de sector en profileert zich als innoverende speler door de introductie van nieuwe, kwalitatieve natuursteensoorten of door het toevoegen van bijzondere afwerkingen, unieke formaten of verrassende toepassingsmogelijkheden.

Stones tell stories
Natuursteen is geen product. Natuursteen is een passie. Daarom reist Beltrami de wereld rond op zoek naar duurzame, exclusieve en karaktervolle natuursteen. Onderweg liggen de verhalen voor het grijpen. Elke steengroeve heeft een eigen geschiedenis. steen heeft een eigen, uniek verhaal. Een verhaal dat Beltrami je graag uit de doeken doet, en één waar je verder kunt aan bouwen! Beltrami berust op 30 jaar ervaring en knowhow binnen de natuursteensector. De focus ligt op ‘innovatie’ in natuursteen. En voor Beltrami is innovatie geen modewoord, wel een werkwoord. In alle bedrijfsprocessen moet het verhaal kloppen: van de duurzame ontginning in de groeves tot het meedenken met de architect en bouwheer tijdens het verloop van een project. Vaak zijn het de klanten die ons uitdagen om de juiste steen voor hun project te zoeken. En omdat Beltrami het volledige productieproces van ontginning tot levering in handen heeft, kent Beltrami de natuursteen tot in het kleinste detail!

Oneindig veel mogelijkheden
Het unieke karakter van natuursteen schuilt in het idee dat alles mogelijk is. Andere bouwmaterialen zijn vaak gebonden aan standaard formaten en industriële series. Natuursteen is enkel gebonden aan de natuur. En die is altijd gedurfd, organisch, anders en puur. Het materiaal leent zich perfect tot talrijke toepassingsmogelijkheden binnen- en buitenshuis: van vloerbedekking op je terras of woonruimte over wand- en gevelbekleding tot interieurafwerking (trap, keuken- en badkamerwerkblad enz.). Neem nu bijvoorbeeld de Simyra-kalksteen die perfect haar gading vindt als terras- of vloerbedekking, maar even goed kan aangebracht worden als gevelbekleding of douchewand! Meer en meer creatieve oplossingen doen ook hun intrede in het aanbod natuursteen. Ruwe en robuuste natuursteenstrips voor wandbekleding, ultradunne tegels voor renovatieprojecten, megategels voor binnen en originele maatwerktoepassingen zetten de trend. Door het type afwerking kan de natuursteen ook in diverse woonsferen worden geïntegreerd; van strak en minimalistisch tot modern over een eerdere rustieke en klassieke stijl. Dit maakt dat je met natuursteen werkelijk alle kanten op kan!

Beltrami natuursteen

Bijzondere natuursteenplaten
Beltrami stelt naast zijn uitgebreid aanbod tegels en strips, ook een ruime reeks natuursteenplaten voor interieurafwerking voor. Deze zijn opgedeeld in drie categorieën: het budgetvriendelijke BMC (Beltrami Marble Composite), het hoogkwalitatieve BQS (Beltrami Quartz Surfaces) en BNatural. Deze laatste presenteert een geslaagde mix van klassieke (zwarte) granieten met een groot aanbod in witte, pure marmers (Bianco Carrara, Calacatta, Bianco Statuario enz.) Een serie van bijzondere en de meer exclusieve materialen als Sahara Noir, Emperador Black, Ceppo, San Pietro enz. vervolledigen deze reeks.

Persoonlijk advies in de 1650m² showroom
Beltrami verwelkomt je graag in de vernieuwde showroom waar tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten, afwerkingen en formaten in een uniek en sfeervol kader worden gepresenteerd. Dankzij het toonzaalconcept ‘consultservice’ stellen wij de showroom volledig ter beschikking. Je kan hierbij vrij gebruik maken van het aangelegde tuinpark en de 1650m2 binnentoonzaal. Maak een wandeling langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl ons welopgeleid team je met passie en kennis uitleg geeft over natuursteen. Ga zeker ook langs in de stock platen- en tegelafdeling en kies zelf je eigen stukje natuursteen uit!

 

Tekst: Beltrami en Isabel Boons | beeld: Beltrami

Interieurbouw online partners

PowerPainter 90 met het AG 08 pistool web wagner