Invisidoor
00:43
31-03-2017

Universele montagetool helpt Invisidoor assortiment nog sneller te plaatsen

Om een invisidoor deurkader voor onzichtbare binnendeuren nog sneller te kunnen plaatsen, ontwikkelde Argent Alu een nieuwe montagetool. Daarmee is het voortaan kinderspel om zowel boven- als onderaan perfect de juiste breedtemaat van het deurkader aan te houden, zonder extra opmeetwerk. Daar zorgt de geïntegreerde schuifmeter voor. Met de tool onderaan op het kader vastgeklemd, blijven de verticale profielen ook bij montage mooi op de juiste afstand van elkaar.

Dankzij het aanslagblokje op elk van de kopse kanten van de montagetool, komt er trouwens ook geen rekenwerk meer aan te pas om het in te pleisteren kader op de juiste diepte, precies in het vlak van de nog af te werken wand in te bouwen. Je hoeft het deurkader met het opgeklemde hulpstuk enkel met dat aanslagblokje tot tegen de metalstuds of houten profielen te drukken bij het vastschroeven. Automatisch zit het deurkader dan net zo diep in de wandstructuur ingewerkt, rekening houdend met de gipskartonplaat en afwerkingslaag die er nog tegen moeten komen.

Ten slotte is de montagetool ook voorzien van een waterpas om al je toekomstige Invisidoor installaties nog sneller nauwkeurig te kunnen afwerken.

De Invisidoor montagetool kan gebruikt worden voor de installatie van alle types Invisidoor deurkaders, zowel die voor binnendraaiende als buitendraaiende deuren.

Invisidoor Invisidoor Invisidoor Invisidoor Invisidoor Invisidoor

Interieurbouw online partners

Textiel-, hout- en meubelindustrie360° City App