Vanrobaeys
00:49
23-11-2018

Trendsetter toont innovaties

Vanrobaeys is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden. De 2 vestigingen verzorgen de zes pijlers – een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie. 

Prowood is voor Vanrobaeys dé gelegenheid om klanten, en potentiële nieuwe klanten te ontmoeten. In een ongedwongen sfeer toont de specialist graag hun nieuwigheden en willen ze hun reputatie van innovatief bedrijf en trendsetter ook tijdens Prowood 2018 weer waarmaken. Bij Vanrobaeys is persoonlijk contact een belangrijke waarde. Prowood is hier dan ook de gelegenheid voor.

Tal van nieuwigheden!
“Als generalist en specialist in hout-en interieurprodcuten stellen wij graag diverse vernieuwingen en nieuwe producten voor”, vertelt Peter Vanrobaeys. “

“Zo is er ons fineerprogramma met uitbreiding van het voorraadprogramma met trendy en eigentijdse decoren. Daarnaast kan de bezoeker onze gloednieuwe VINTAGE-panelen komen bekijken op de stand. Hét product die bij winkel- of horeca-inrichting voor net iets meer kan zorgen. Ook ons volledig nieuw parketgamma, al dan niet afgewerkt met kleurolie zal te zien zijn. Vervolgens hebben we ook een 2-in-1 lichtgewichtpaneel voor vochtige ruimtes, watervast en anti-fingerprint. Tenslotte stellen we het nieuwe 2 mm compactpaneel van Homapal voor. Magnetisch, beschrijfbaar en geschikt voor projectie. Dit paneel kan bovendien zonder ventilatie geplaatst worden. Maar daar eindigt het niet, er valt zoveel meer te ontdekken op onze stand. Daarom nodig ik iedereen uit om ons te komen bezoeken tijdens Prowood in hal 4, standnummer 4312.   

Tekst Isabel Boons   Beeld: Vanrobaeys

Interieurbouw online partners

Sherwin-WilliamsNatuursteen