Spuitpleisters

Sonacoustic PL Wit: In deze witte afwerking is Sonacoustic een ideale akoestische oplossing voor een professionele omgeving.

01:00
20-08-2019

Naadloze akoestische spuitpleisters

Akoestisch comfort wordt steeds belangrijker, zowel in residentiële als in professionele omgevingen. Met de geluidsabsorberende naadloze spuitpleisters van Asona verbeter je de akoestiek in je woning op een zo onzichtbaar mogelijke manier.

De Asona Sonacoustic spuitpleisters minimaliseren de nagalm in een ruimte. Zo ontstaat een perfecte spraakverstaanbaarheid. Je ziet amper het verschil met klassiek spuitwerk. De pleisters worden in twee lagen naadloos gespoten op akoestiche panelen op basis van minerale wol. Die panelen variëren in dikte van 25 tot 120 millimeter. Je kiest de afwerkingskleur vrij, alles is mogelijk.

Spuitpleisters

Sonaspray ST beige 35 mm.

Spuitpleisters

Sonaspray SP light grey.


Snelle plaatsing
Het materiaal wordt aangebracht vanaf de vloer, een beweegbare stelling of een zwenkarm als de vloer die belasting aankan. Die manier van werken garandeert een snelle plaatsing. De platen en de spuitpleisters zijn uiterst licht. Ze kunnen dus op elke ondergrond gekleefd of geschroefd worden. De producten zijn milieuvriendelijk en herbruikbaar. 

Je kan de geluiddempende spuitpleisters Asona Sonaspray ook rechtstreeks op een bestaand plafond of een bestaande wand aanbrengen. De samenstelling van cellulosevezels en lijm wordt op een wand of plafond gespoten in één laag, met een wat ruwer ogend oppervlak als resultaat. De naadloze akoestische spuitpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren. Vanaf 700 vierkante meter kan men Sonaspray bestellen in elke gewenste kleur gekleurd in de masse in de productie.  

Spuitpleisters

Sonaspray PA light grey.

Spuitpleisters

Sonaspray PL white 45 mm.

Spuitpleisters

Sonaspray PL bibliotheek Erasmus Universiteit Rotterdam.

Spuitpleisters

De samenstelling van cellulosevezels en lijm wordt op een wand of plafond gespoten in één laag, met een wat ruwer ogend oppervlak als resultaat.

Tekst: Stephanie Demasure
Beeld: Asona

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

40y-partnership-kopierenNo-noise