LMC
01:02
14-11-2018

Van meubelbeslag tot maatoplossingen

Wie op zoek is naar innovatief meubel- en interieurbeslag, moet op ProWood zeker de stand van LMC bezoeken. Met meer dan 10.000 productreferenties is deze distributeur zonder twijfel een ‘game changer’ die voor elke toepassing een perfect product in huis heeft. Maar LMC is nog meer, want met het exclusieve merk Optima biedt de firma immers eveneens een brede range aan maatwerk. 

Sinds de opstart in 2010 is LMC uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de meubelbeslagmarkt. “Van meet af aan kozen we voor een doordacht assortiment met uitsluitend A-merken,” vertelt Philip Maljers, Managing Director Benelux. “Dankzij de meer dan negentig jaar expertise van de moedermaatschappij, kunnen we dit koppelen aan een ongekend hoog serviceniveau. De vakman ontzorgen, staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden de klanten nauwgezet. Hierbij streven we gemeenschappelijk doelstellingen na: duurzame kwaliteit, maximale foutenreductie, optimale efficiëntie en de hoogst mogelijke rendabiliteit voor alle projecten.”

Dat LMC mee is met haar tijd, bewijst ze niet alleen met haar assortiment. Zo biedt ze de klanten al enige tijd de mogelijkheid om slim en foutloos in te kopen via www.lmcstore.com. Daarnaast ontwikkelde ze het exclusieve merk Optima. “Hiermee bezorgen we de vakman oplossingen voor zijn maatwerk,” legt Philip Maljers uit. “Afgewerkte fronten, voorgemonteerde laden, LED verlichting, alu structuren, …: alles wordt op maat en snel geleverd, dit aan de industrieprijs. Alles is configureerbaar en via www.optimastore.com online in enkele muisklikken te bestellen. Innovatie staat centraal. Zo zullen we op ProWood onder meer de flexibele ‘Wave Led strip’ demonstreren waarmee organische vormen kunnen worden gecreëerd. Verder kan u op onze stand de voordelen van nanotechnologie voor vochtige ruimtes ontdekken, alsook ergonomische en functionele oplossingen voor comfortabel compacter wonen, de mogelijkheden met alu-structuren in trendy zwart, … Graag wil ik nog meegeven dat u bij LMC eveneens terecht kan voor praktijkgerichte workshops en permanente bijscholing.”    

LMC LMC LMC

Tekst: Els Jonckheere   Beeld: LMC

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

MetaboRogiers