Deurkrukken met een lichtje: eenvoudig, handig en misschien wel de standaard voor de toekomst.

01:05
28-01-2020

Licht in de duisternis: deurkruk met verlichting

Naast de deurkruk grijpen in het donker? Het is iedereen wel al eens overkomen. Gelukkig behoort dit ongemak nu definitief tot het verleden. Met de gloednieuwe Cridea brengt Finterio letterlijk licht in de duisternis. Dat is trouwens niet het enige waarmee de gereputeerde distributeur uit Wevelgem uitpakt. Met veel trots kondigt de firma ook de lancering aan van een nieuw magazine en een assortiment zwarte deurkrukken binnen het huismerk.

Finterio wist de laatste jaren een sterke reputatie uit te bouwen als importeur en verdeler van deur-, raam- en meubelbeslag, schuifdeursystemen, interieur afwerkingsmaterialen en oplossingen voor shopfitting. “We richten ons specifiek naar de vakhandel en bieden ondersteuning aan de architect en projectleider”, vertelt bedrijfsleider Luc Denys. “Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de  fundamenten van onze onderneming. Vandaar dat we voornamelijk Europese topmerken verdelen. Daarnaast bieden we een eigen huismerk van inoxbeslag dat zich kenmerkt door betaalbare kwaliteit.”

Onlangs bracht Finterio een gloednieuw magazine uit dat de naam Levilo kreeg.

 

Finterio blijft inzetten op de verdere ontwikkeling van dat assortiment, vooral met oplossingen voor reële problemen. “Zo zijn we onlangs op het idee gekomen om een nieuwigheid te ontwikkelen die eigenlijk de logica zelve is: deurkrukken met een onopvallend, discreet en stijlvol geïntegreerd lichtje”, vertelt Luc Denys. “Vanuit ecologische overwegingen wordt deze verlichting aangestuurd met een bewegingssensor. Wanneer geen personen worden gedetecteerd, gaat het lichtje automatisch uit. Eenvoudig, handig en misschien wel de standaard voor de toekomst.”

Meer informatie over deze nieuwheid staat in het nieuwe magazine Levilo dat Finterio onlangs uitbracht. “De eerste editie is volledig aan ons huismerk Cridea gewijd. Vandaar dat je er ook een gedetailleerde beschrijving vindt van de andere nieuwigheid die we onlangs op de markt lanceerden, namelijk deurkrukken in zwart poederlak en PVD-zwart. Hiermee spelen we in op de hedendaagse trensetting”, besluit Luc Denys. “Kortom, met ons deurbeslag open je letterlijk de deur naar een architecturale toekomst waarin comfort en esthetiek centraal staan.”   

Tekst: Els Jonckheere
Beeld: Finterio

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Deurkruk , Finterio , Magazine , verlichting

Interieurbouw online partners