Schuurtechnologieën
00:40
23-05-2019

KÜNDIG op LIGNA

Op de stand van de Zwitserse fabrikant van schuurmachines KÜNDIG maak je tijdens LIGNA 2019 kennis met schuurtechnologieën voor alle toepassingen. Zoals gebruikelijk zijn de machines aangesloten en kan er volop getest worden.

Compleet aanbod van breedbandschuuroplossingen
Het assortiment varieert van de klassieke tweebandmachine over de gepatenteerde diagonaalschuurtechnologie, het dwarsbandhoogglansaggregaat, structuurborstels en de carrouselborstelunit tot de boven- en onderschuureenheid. Er zal ook een model te zien zijn dat speciaal voor de eisen van de houtbouw ontwikkeld werd.

Kantenschuurmachine Uniq
Met de Uniq-serie heeft Kündig een van de meest praktische en veelzijdige kantenschuurmachines op de markt. Met de dubbele tafel kunnen beide schuurstations tegelijkertijd gebruikt worden. De grote verstelweg tot 90 mm maakt een volledige benutting van de schuurbanden mogelijk, de schuureenheid kan 45 graden gekanteld worden zonder aanpassing van de vaste, massieve werktafel. Het Uniq-S-model is ook uitgerust voor seriematig schuren. Het Uniq-S-lakmodel met gestuurde schuurschoen biedt een unieke oplossing voor het schuren van gelakte randen.

Schuurtechnologieën

Industrie
Een model uit de Technic Industry-serie vormt een bijzonder hoogtepunt. Deze boven-schuur-onderborstelunit is gebouwd in opdracht van ‘s werelds grootste meubelfabrikant en is ontworpen voor extreem hoge voedingssnelheden van ongeveer 50 m/min in 24/7 continu bedrijf. Je ontdekt het aanbod van KÜNDIG in Hal 16 op stand D19.

Tekst: KÜNDIG
Beeld: KÜNDIG

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

M500MES