Robaco
00:47
07-11-2018

Klant optimaal adviseren

Robaco is een toeleveringsbedrijf voor houtverwerkende industrieën zoals meubel-, keuken- & bad­kamer­producenten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars enz. Iedereen die plaatmateriaal of massief hout bewerkt met houtbewerkingsmachines kan bij Robaco terecht. terecht. Het gamma is onderverdeeld in diverse productgroepen: lijmen, kanten, snijgereedschappen, drevels, cleaners, schuurmiddelen enz. Tevens beschikt Robaco over een eigen slijpservice.

Steentje bijdragen
Het uitgebreide aanbod maakt Robaco uniek, wat een voordeel is. Elke machine in een houtbewerkingsatelier kan uitgerust worden, of het nu een paneel- of opdeelzaag is, een kantenlijmer, CNC of schuurmachine. Robaco wil een hechte relatie uitbouwen met zijn klanten, waarbij het bedrijf niet enkel de producten levert maar ook adviseert hoe die correct te gebruiken. Robaco bekijkt samen met de klant het machinepark en adviseert waar de klant kan optimaliseren, zowel in verbruik als in afwerking van het eindproduct. Zo probeert Robaco zijn steentje bij te dragen aan het succes van zijn klanten. 

Innovaties
Als dé toeleverancier voor de houtverwerkende nijverheid, is Robaco er steeds als de kippen bij om baanbrekende innovaties op te nemen. De ‘Fusion Edge’ bijvoorbeeld is een nieuwe generatie kantenband die kanten naadloos met het plaatoppervlak laat aansluiten. In de traditionele markt van kantenbanden is het voor interieurbouwers en schrijnwerkers handig om te kunnen terugvallen op een partner die voor toegevoegde waarde zorgt. Ook op vlak van snijgereedschappen zijn er een aantal nieuwe ontwikkelingen die op Prowood voorgesteld worden.   

Tekst en beeld: Robaco

Interieurbouw online partners

USFloorsLasertopo