interieurbouw 4 2016
01:00
05-09-2016

Interieurbouw 4 : Springlevend!

Lees nu Interieurbouw 4 2016

Met de zomervakantie nog fris in het geheugen zijn de batterijen weer volledig opgeladen om dit vierde nummer van 2016 op u los te laten. We proberen in dit nummer de zomer nog eventjes te verlengen, we bieden u met andere woorden de nodige inspiratie om uw toekomstige projecten te laten stralen. Niet alleen het team van Interieurbouw is na een deugddoende vakantie opnieuw springlevend, maar we zien dat ook u als ondernemer goesting hebt om er terug in te vliegen.

We spitsen ons in deze editie vooral toe op bouw- en meubelbeslag, wanden, plafonds en magazijninrichting. Maar we schenken ook de nodige aandacht aan het kloppende hart van onze woning, namelijk de keuken. Er wordt niet enkel gekookt, maar eveneens dient de keuken als centrale ontmoetingsruimte. In een keuken wil men vandaag met andere woorden in stijl eten, koken, leven en genieten. Een keuken moet niet enkel functioneel zijn, maar eveneens mooi en sfeervol. Hoog tijd dus om hierbij even stil te staan.

Als vaktijdschrift staan we u uiteraard bij in de weg naar een succesvolle toekomst en proberen we ervoor te zorgen dat u het verschil kan maken. Daarom zorgen we er steeds voor dat u nieuwe toepassingen of creatieve oplossingen als eerste kunt terugvinden in ons vakmagazine. Als ondernemer is het immers prioritair om uzelf constant te vernieuwen. De consument van vandaag is veeleisend geworden en is bovendien – door de snelheid van de informatieoverdracht – steeds goed op de hoogte. De klant weet met andere woorden maar al te goed wat hij wil. Daarom proberen wij als vaktijdschrift steeds de vinger aan de pols te houden zodat u perfect kunt inspelen op de vraag van uw klant.

Rest er mij enkel u veel leesplezier te wensen en te genieten van ongetwijfeld een prachtige nazomer!

Isabel Boons

Lees nu Interieurbouw 4 2016

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

dauby shut the door dirk ploos van amstelworld wide work catalogus mewa