Rectavit
01:10
19-12-2018

Ideaal voor demonstraties

Met historische roots in de hout- en interieurwereld is het duidelijk dat Rectavit niet op Prowood mocht ontbreken. Het is een vakbeurs die de lijmexpert nauw aan het hart ligt. Want het is een ideaal platform om oplossingen te demonstreren aan een publiek dat daadwerkelijk is geïnteresseerd. 

Naast lijmen legt de Belgische expert ook een sterke focus op PU-schuim, voegkitten en vochtwering.  De firma biedt innovatieve oplossingen voor de vakman met een focus op snelheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Rectavit: “Binnen het segment Bouw & Interieur bestaat onze doelgroep voornamelijk uit professionele schrijnwerkers, interieurbouwers en parketteurs: precies het profiel dat ook Prowood beoogt. Vandaar dat we dit evenement met beide handen aangrijpen om ons aanbod en nieuwigheden te tonen. En dat mag je letterlijk nemen, want dit jaar gaven we live demonstraties met ons vervolledigd gamma aan verspuitbare contactlijmen. Ook is het een ideaal moment om met onze klanten van gedachten te wisselen en technische vragen te beantwoorden.”

Rectavit
Tijdens Prowood werd een vijfde spuitlijm gelanceerd die het assortiment vervolledigd: TurboSpray.

Verspuitbare contactlijmen
De verspuitbare contactlijmen die werden gedemonstreerd, zijn de ‘Start 2 Spray’-producten. Ze bevinden zich in een kant-en-klaar drukvat waardoor de vakman niet moet investeren in een dure spuitinstallatie. “Tijdens Prowood hebben we een vijfde spuitlijm gelanceerd die het assortiment vervolledigd: TurboSpray, een supersnelle contactlijm die zonder afdamptijd weer kan worden dichtgelegd. Ze werkt met de snelheid van DCM, maar zonder de gezondheidsrisico’s die daaraan verbonden zijn,” aldus Rectavit. “Daarnaast hebben we ook onze Structan Colors Black, White en Wood, een D4 afdichtende polymeer hout- en constructielijm, opnieuw in de kijker gezet. Verder konden de bezoekers kennis maken met de 239 WoodSealer voor: een waterafdichtingsmiddel voor  zaagkanten, randen en kopse kanten van plaatmateriaal, zoals deuren en houten schrijnwerk. Deze gaat waterinfiltratie tegen bij niet-verlijmde randen. Tenslotte kon de vakman op onze stand terecht voor de 255 FiberTech, een universeel toepasbare, elastische, vezelversterkte parketlijm op basis van FiberTech reinforced MS polymeer.”   

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Rectavit
Uitgelichte afbeelding: 
Tijdens Prowood werden de ‘Start 2 Spray’ verspuitbare contactlijmen gedemonstreerd. Deze  bevinden zich in een kant-en-klaar drukvat waardoor de vakman niet moet investeren in een dure spuitinstallatie.

Interieurbouw online partners

VanrobaeysGefineerd plaatmateriaal