00:59
08-06-2015

Hoge bestendigheid die in interieurbouw wordt vooropgesteld

Wie voor een één component laksysteem kiest, wil het eenvoudig maar toch effectief! Wilt u tijdsverlies, verkeerd mengen en uitgeharde lak- hardermengsels voorkomen? U wilt liever vullen, aanbrengen, en kunnen reinigen met water? Al deze zaken zijn mogelijk, zelfs in kleur, met het nieuwe Hesse Hydro Pro-Color Acrylaat-PU-Systeem.

Hydro Pro-Color
Geen tijdrovend mengwerk waarbij er al eens iets mis kan gaan. Geen afval door uitgeharde lak- verhardermengsels. Vullen, aanbrengen, met water reinigen en klaar. Bovendien heeft deze nieuwe kleurlak de hoge bestendigheid die in de interieurbouw geëist wordt. Maar eigenlijk is dit vanzelfsprekend! Wat interesseert de verbruiker nu echt? U kunt met weinig moeite toch een mooi resultaat bekomen. De hoge dekkracht laat ook toe om bij meubel-, interieur- en keukenbouw, zonder al te veel moeite, een mooi en goed resultaat te bekomen. Zelfs moeilijke en felle kleuren zijn relatief eenvoudig te verwerken. Door de hoge thixotropie en een bijzonder mooie vloei kunnen werkstukken ook probleemloos staand gespoten worden en dat spaart tijd!

Lak van topklasse met perfecte look & feel
De lak is niet alleen eenvoudig te verwerken maar ziet er daarnaast ook nog mooi uit en voelt goed aan. Dit is uiteraard een belangrijke eigenschap voor de eindklant en gebruiker. Een uitstekende dekkingskracht en een goede stand op verticale oppervlakken zijn bijkomende voordelen van de nieuwe Hydro Pro-Color. Andere interessante kenmerken zijn het aangename aanvoelen van het oppervlak en de uitstekende krasweerstand. Bij Hesse denkt men niet alleen aan de techniek maar ook aan het milieu, de Hydro Pro-Color heeft namelijk een solventgehalte van minder dan 3%. Voor een nog betere bestendigheid kan de Hydro Pro-Color ook worden afgelakt met Hesse Hydrovernissen.

Via uw Hesse-Lignal-leverancier kan de Hydro Pro-Color zeer snel bij u ter plaatse zijn! Bestel via het artikelnummer HB 65285-(Kleur).

Interieurbouw online partners