Van Hoecke Architect@Work
01:40
14-04-2017

Hoe bergt u uw keukenspullen op?

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Een praktische inrichting van de woonomgeving kan echter al flink helpen. Met het vernieuwde merk  ‘ ORGALUX geeft Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, al enkele interessante oplossingen voor een opgeruimd bestaan. 

Wist u dat er in een doorsnee keuken maar liefst 1.240 spullen worden opgeborgen? Geen wonder dat het overzicht al eens verloren gaat! De keuken ziet er dan ook snel ongeorganiseerd en niet uitnodigend uit. Nochtans heeft de leefomgeving een grote invloed op de mens, die er gemiddeld drie jaar van zijn leven in doorbrengt! Door woningen harmonieus in te richten, brengt u harmonie in het leven van uw klant. Zo heeft een ordelijke keuken eveneens een positieve invloed. Rondslingerende keukenspullen en rommelige lades zijn ‘not done’ voor mensen die een frisse geest willen.

Van Hoecke Architect@Work

Intuïtief orde creëren
Van Hoecke speelt hierop in met de  ‘ORGALUX lade-indelingen en keukenhulpjes. Deze dwingen de gebruiker namelijk om intuïtief orde te creëren én te behouden. Zo biedt de kruidenhouder een duidelijk overzicht in de kruidenlade, waardoor het juiste potje snel wordt terug gevonden. De bestekindelingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals staal, hout en kunststof, en vinden hun plaats in zowel een moderne, landelijke als klassiekere keuken. Met de afvalsorteringen wordt afval gemakkelijk gesorteerd. In een keukenlade, bijvoorbeeld onder de spoelbak, zijn ze altijd dicht bij de hand. De bordenhouders houden de borden stevig vast zodat ze veilig van de keuken naar de tafel kunnen worden verplaatst. Kookpotten en pannen ‘organisers’ zorgen er dan weer voor dat alles netjes zijn plaatsje in de lade vindt. En ook de messen blijven dankzij de messenhouders netjes op hun plaats. Last but not least zijn er de ORGALUX-toestellen, zoals foliesnijders waarmee huishoud- of aluminiumfolie in één vlotte beweging kan worden afgesneden. Zelfs buiten de keuken bewijst dit gamma van Van Hoecke zijn nut. Zo lenen de eenvoudig afwasbare lade-indelingen zich uitstekend voor gebruik in de badkamer, bijvoorbeeld om make-up, flacons, flesjes en andere verzorgingsproducten te rangschikken. En in de dressing helpen ze dassen, handschoenen, lingerie of horloges netjes te ordenen.

Van Hoecke Architect@Work

Wie is Van Hoecke?
Van Hoecke is een Belgisch familiebedrijf dat zich sinds 1967 positioneert als verdeler van de scharnieren en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum. Dankzij een gepassioneerd management, 190 enthousiaste productie- en logistieke medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf gestadig, niet in het minst door de positieve exportervaringen met Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Sinds 2014 ontwerpt Van Hoecke ook een eigen houten ladesysteem ‘ TA’OR BOX voor de Europese markt. Dat de firma erg progressief bezig is, bewijst de ‘Factory of the Future 2016’-award die ze begin dit jaar in ontvangst mocht nemen. En vorig jaar kreeg ze de eerste ‘Belgian Maker Award’, waarmee Unizo Van Hoecke in de spotlights zette als beste Belgische maak-KMO die bewust produceert in België, een hoge toegevoegde waarde aan haar producten geeft en sterk focust op innovatie en duurzaamheid.

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Van Hoecke

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

Architect@Work Moods