LMC
01:08
11-12-2017

Game changer is een gevestigde waarde geworden

De afgelopen jaren heeft LMC zich met een sterke visie geprofileerd in de meubelbeslagmarkt. En dat is niet zonder resultaat gebleven. Wij vroegen op HoutPro+ waaraan zij hun stijgende populariteit te danken hebben.

Philip Maljers: “Mensen doen zaken met mensen. Wij willen de vakman kennen, begrijpen en vervolgens bijstaan en adviseren met al onze know-how en slagkracht die wij ter beschikking hebben. En dat is heel wat. LMC heeft dan ook een rijke geschiedenis als beslagspecialist, die teruggaat tot 1925. Tot de dag van vandaag zijn wij een familiebedrijf met een sterke visie die geënt is op service, ondersteuning en ontzorging. Heel ons businessmodel is daarop afgestemd. Het pad van de klassieke groothandel hebben wij al lang achter ons gelaten. In Frankrijk en de Benelux samen hebben we dan ook meer dan 20.000 actieve klanten die quasi feilloos en snel worden bediend.”

LMC
Aan positieve feedback en warme contacten is geen gebrek op de druk bezochte stand.

Een opvallend aspect tijdens de beurs: aan positieve feedback en warme contacten is geen gebrek op de druk bezochte stand. “Je merkte inderdaad dat klanten met open armen de LMC-medewerkers tegemoet traden. Daar schrok ik niet van! Wij hadden immers Celine Staelens van de klantendienst meegebracht en zij is duidelijk geliefd bij de vele klanten.”

Staelens bevestigt dat ze met veel plezier op de beurs aanwezig is? “Zeker. Het is fijn om eindelijk ook eens onze klanten effectief te ontmoeten. Wij horen vooral tevreden geluiden en bevestiging dat we goed bezig zijn. Dat is heel aangenaam om te ervaren! We hebben dan ook hard aan de weg getimmerd en zijn steeds geduldig gebleven. Er is een deskundig en stabiel team ter beschikking dat elke dag meer erkenning krijgt voor de manier waarop we de zaken behartigen. Klanten komen ons feliciteren en bedanken voor het proactief en preventief meedenken, hetgeen hun effectiviteit en rentabiliteit vooruit helpt. En dat weten ze naar duidelijk waarde te schatten.“

Tekst – LMC & Rob Buchholz / Beeld – LMC
Uitgelichte Afbeelding: Het is fijn om eindelijk ook eens onze klanten effectief te ontmoeten.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Interieurbouw online partners

Van HoeckeVan Hoecke