hettich ostermann
01:42
18-03-2016

Experts in meubelbeslag staan met raad en daad terzijde

Als het om beslag voor de professionele keuken-, meubel- en interieurbouw gaat, kan het snel complex worden. De vele keuzemogelijkheden, die Ostermann zijn klanten met meer dan 40.000 artikelen uit het Hettich-assortiment biedt, maakt het niet altijd even gemakkelijk. Uiteindelijk is er vanuit Hettich voor elke denkbare inbouwsituatie de perfecte oplossing. Maar men moet ze wel kennen.

De Hettich- en meubelbeslagexperts van Ostermann staan u graag met raad en daad terzijde. Zij beschikken samen over meer dan 100 jaar aan praktijkervaring en advies. Ze staan ter beschikking indien het om concrete vragen gaat zoals over de
verschillende lades- en schuifdeursystemen of over de scharniervarianten met verschillende dempingen en openingshoeken voor de diverse materialen en inbouwsituaties.

Advies in scharnieren
Voor welke deurdikte moet het scharnier zijn? Hoe groot is de openingshoek? Hoe is de inbouwsituatie? Voor ieder materiaal en praktisch elk geval vinden de Ostermann experts het passende scharnier. Natuurlijk adviseren ze over de verschillende
dempingsvarianten. Inmiddels wordt er bijna standaard gekozen voor de onzichtbaar geïntegreerde dempingsscharnieren Hettich Sensys, waarbij een lichte aanraking van de hand genoeg is, om kastdeuren zacht en geruisloos te sluiten.

Advies in lades en ladegeleiders
InnoTech, ArciTech, of in de toekomst ook het nieuwe schuifl adesysteem AvanTech? Wat zijn de verschillen? De beslagexperts van Ostermann helpen u bij de keuze van het juiste systeem. Regelmatig wijzen ze u op de snelle ArciTech confectieservice. Hierdoor ontvangt de keuken-, meubel- en interieurbouwer van Ostermann ArciTech schuifl ades kant-en-klaar op maat geconfectioneerd. En dat per stuk, binnen 4 werkdagen. Voor het geval, dat u de bodem of achterwand zelf maakt, adviseren we u de passende geleiding, waarbij de schuifl ades dan licht en stil lopen.

Advies in kantoorinrichting
Het maakt niet uit of er gekozen wordt voor complete bureaucontainersets, kastwanden, enkele elementen voor de individuele bouw van bureaumeubels of alles voor de inbouw van computers, monitoren enz. – hier weten de Ostermann experts alles van. Door verschillende vragen, via inbouwbreedtes en hoogte-eenheden tot verschillende sluitsystemen en de passende meubelrollen wordt er voor het juiste systeem gekozen.

Advies in meubelverlichting
Er is vandaag de dag bijna geen enkele ruimte te vinden zonder de fascinerende lichteff ecten met LED-verlichtingsoplossingen. Daarom zijn de medewerkers van Ostermann wat betreft het thema meubelverlichting op veel vragen voorbereid. Met het brede aanbod van bijzonder fraaie en inbouwvriendelijke lichtoplossingen en het competente advies over de thema’s zoals dimmers, converters, kabelverlengingen en schakeloplossingen biedt Ostermann zijn klanten zoals altijd de perfecte service.

Advies in schuifdeursystemen
Schuifdeuren zijn heel vaak dé oplossing, en daarom hebben we vanzelfsprekend alle Hettich schuifdeursystemen met de verschillende systeemvarianten in het assortiment – voor alle kast- en opbergsystemen. Zo kunt u voor uw klanten steeds de optimale oplossing realiseren.

Conclusie
Ostermann heeft een team van medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het thema beslag en die over de talrijke individuele productoplossingen van Hettich het meeste weten. Bij vragen over producten of bij de concrete projectplanning staan ze klanten met raad en daad terzijde aan de telefoon, per fax of per e-mail.

Meer informatie kunt u vinden in de Ostermann Online Shop via www.ostermann.eu

ostermann hettich

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Hettich , Meubelbeslag , Nieuws , Ostermann

Interieurbouw online partners

muto comfort dormaMabo-Lifting