Ostermann
00:56
06-12-2018

Aan alle hoeken en kanten

Voor Ostermann, Europees marktleider in kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden, was het zeker niet de eerste keer op de Prowood-beurs. Ook nu stelden ze heel wat nieuwigheden voor. 

Specialist in kantenband
Klaas Lecluyse, Sales manager: “We zijn gekend voor onze kantenbanden, daar blijven we dus ook mee uitpakken. De collectie verandert continu. Beton en metaalkleuren doen het nu bijvoorbeeld erg goed. Op de beurs demonstreerden we ook een draagbare nulvoeg-kantenaanlijmer die het erg eenvoudig maakt om op ronde en  schuine vlakken kantenband met nulvoeg te verlijmen.”

Decoratieve designoppervlakken
De innovatieve designoppervlakken van Ostermann zijn echte eyecatchers. Forbo Furniture collectie bijvoorbeeld: ‘Desktop linoleum’ geeft meubels en wanden een tijdloos modern karakter. Het ‘Bulletin board’ is een flexibel en elastisch prikbord, waarbij het oppervlak zich terug sluit nadat de punaise is verwijderd. Het is tevens geluidsabsorberend en  antibacterieel. Een top natuurproduct! Alle linoleumcollecties zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.

De RollRost- en RollBeton-lijn spelen dan weer in op de trend van de industriële look. De Almwiese-oppervlakken, gemaakt van alpengrassen en bloemen, creëren een natuurlijke, rustige sfeer. De collectie GFK hout- en steenpanelen bevat maar liefst 80 aantrekkelijke decors. Ze zijn UV-, corrosie- en temperatuurbestendig, vormvast en uitzettingsvrij.

Ostermann
De innovatieve designoppervlakken van Ostermann zijn echte eyecatchers.

Meubelrolluiken
Meubelrolluiken worden door Ostermann volledig op maat gemaakt, zowel in kunststof, aluminium en hout, met verschillende afwerkingen. Naargelang de afmetingen, wordt een ander systeem geadviseerd. 

Afvalbeheer
Opvallend: Ostermann heeft een volledig afzonderlijke brochure voor afvalbeheer, waarin je een heel assortiment afvalscheidingssystemen kan vinden.    

Tekst: Charlotte Fouquet   Beeld: Ostermann
Uitgelichte afbeelding: 
“Op de beurs demonstreerden we een draagbare nulvoeg-kantenaanlijmer die het erg eenvoudig maakt om op ronde en  schuine vlakken kantenband met nulvoeg te verlijmen.”

Lees meer over: Beurzen & Evenementen , Prowood

Interieurbouw online partners

TopeditieCAD/CAM-applicatie Korpus