Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Efwex

13 maart 2016 - 15 maart 2016

Evenementnavigatie

Tweede editie van EFWEX (European Floor & Wall Exhibition): 13 tot 15 maart 2016 in Flanders Expo Gent (B) van 10u30 tot 18u30

Afgelopen maart vierde onze branche de terugkomst van een vakbeurs voor houten vloeren en gevelbekleding, laminaat, vinyl en toebehoren in België. Met dit evenement slaagde de organisatie erin iedereen in onze sector opnieuw te verzamelen voor een compleet overzicht van de nieuwste collecties, beste technische oplossingen en opmerkelijkste innovaties. Over de drie dagen gespreid bezochten 3509 professionele bezoekers de eerste editie van EFWEX waarvan 16 % uit 24 verschillende landen. Ondertussen wordt al gewerkt aan de inrichting van de volgende editie, in 2016.

3 dagen in het teken van vloeren, gevelbekleding en afwerkingsproducten
De organisatoren werken reeds aan de volgende editie die gepland is van 13 tem 15 maart 2016, en dat met ruggensteun van tal van vooraanstaande spelers uit onze sector . Daarbij wordt opnieuw gestreefd naar een zo breed en zo compleet mogelijk overzicht van het aanbod in onze sector en wordt er ook ruimte voorzien voor een focus op innovatie en technische vakkennis.

Gratis bezoek en catering voor professionele bezoekers
Zoals bij de vorige editie is de beurs voorbehouden voor professionele bezoekers die gratis toegang krijgen mits voorregistratie via de beurswebsite. Ook nu weer wordt gratis catering (drank en snacks) voorzien voor de bezoekers en de exposanten. De organisatie plant daarbij een aantal aanpassingen voor de cateringformule om zo extra in te spelen op de voorkeuren van bezoekers en exposanten.

Exposanten blij met bezoekerskwaliteit en internationale opkomst

De eerste editie van EFWEX werd zowel door de exposanten als de bezoekers positief beoordeeld. Uit de bezoekersenquête bleek dat de beurs gemiddeld een 7,5 op 10 scoorde. Daarbij gaf de meerderheid aan van plan te zijn om ook de volgende editie te bezoeken. Zowel de locatie, het beursaanbod als het gratis cateringconcept kregen goede punten.

Een enquête bij de exposanten van EFWEX leerde dat met name het profiel en de beslissingskracht van de bezoekers heel positief was. Ook het internationale karakter van de bezoekers van de beurs kreeg een positieve evaluatie van de standhouders.
Dat blijkt ook uit de cijfers van de organisatie. 16 % van de bezoekers was afkomstig uit het buitenland. In totaal gaat het om 24 verschillende landen met vanzelfsprekend een overwicht van bezoekers uit de buurlanden Nederland, Frankrijk, Duitsland. Maar bezoekers kwamen ook uit het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Polen, Hongarije, Zwitserland, Denemarken, Portugal, Griekenland, Servië, Verenigde Staten, Estland, Litouwen, Oostenrijk, Roemenië, Turkije, India, Dubai, Zuid Afrika…..

De bijeengesprokkelde reacties bij de EFWEX-exposanten zijn heel positief. Een overzicht van wat de exposanten vonden:

Rubio Monocoat : “Onze deelname aan de eerste editie van de beurs was een voltreffer. EFWEX is een goed platform gebleken.”

Gegevens

Begin:
13 maart 2016
Einde:
15 maart 2016
Evenementtags:
, , , , , , , ,

Locatie

Flanders expo
Maaltekouter 1, ghent, 9051 België
+ Google Maps
Telefoon:
003292419211
Website:
www.realty-brussels.com