Efficiënter ruimtes opmeten

Op Prowood vindt u niet enkel materialen, maar ook tal van innovatieve oplossingen om efficiënter te werken. De stand van Lasertopo mag u zeker niet missen als u geregeld ruimtes dient op te meten. Deze expert in meet- en testapparatuur stelt immers een breed assortiment voor, met als blikvangers enkele interessante nieuwigheden van Leica Geosystems die de deuren voor BIM openen.

Al meer dan dertig jaar bent u bij Lasertopo aan het juiste adres voor hoogtechnologische meet- en testapparatuur. “Onze toestellen maken uw terreinwerk efficiënter en uw meetwerk preciezer,” vertelt zaakvoerster Fiona De Smet. “Dit heeft enerzijds met de kwaliteit van onze toestellen te maken, want we verdelen enkel topmerken. Anderzijds hechten we bij Lasertopo erg veel belang aan service. Dit vertalen we door een gerichte adviesverlening zodat u precies dat toestel koopt dat aan uw behoeften voldoet. Natuurlijk volstaat het niet om in kwaliteitsvolle meetapparatuur te investeren. Uw mensen moeten er ook op de juiste manier mee kunnen werken. Vandaar dat we opleidingen op maat voorzien en al onze klanten tips en tricks geven om efficiënter en nauwkeuriger te meten. Daarnaast laten we u na de aankoop niet aan uw lot over. In heel België bieden we een razendsnelle interventie bij problemen, zorgen we voor het onderhoud én de (her)kalibratie van alle toestellen, ongeacht het merk.”

Lasertopo
Afstandsmeters X3 en X4: Uitzetten is er eenvoudig dankzij de Disto X4 en Lino L2P5 (Beeld: Lukas Haemmerle)

Heel wat nieuwigheden op ProWood
Lasertopo verdeelt verschillende kwaliteitsmerken, maar met Leica en Nedo hebben ze toch wel dé wereldtop in huis. Op ProWood zullen verschillende producten in de schijnwerpers staan. Er is de Rugby 640 G interieurlaser die uniek is omwille van zijn nauwkeurigheid en groene straal; en de Nedo Primus 2HVA, een robuuste laser die zowel binnen als buiten inzetbaar is en over een ingebouwde AutoAlign-functie beschikt. Fiona De Smet: “Verder kan u op onze stand kennismaken met de X3 en X4, de nieuwe generatie Disto-afstandmeters van Leica Geosystems. Dankzij hun hoge IP-waarde zijn ze uitermate geschikt voor vuile en stoffige situaties. En natuurlijk is er het gloednieuwe totaalstation, ICR70, waarvan u efficiënt en gebruiksvriendelijk vanaf de eerste meting een digital workflow kan starten: ideaal voor BIM!”   

Tekst: Els Jonckheere   Beeld: Lasertopo
Uitgelichte afbeelding: 
Rugby 640G : De groene straal van de Leica Rugby 640G zorgt voor een ongekende zichtbaarheid.