Vanrobaeys

Ambachtenstraat 23
B-8870
Izegem

T: + 32 (0)51 / 335 868
F:+ 32 (0)51 / 315 316
W: www.vanrobaeys.com


Vanrobaeys Hout en Interieur is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de houtsector. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden. De twee vestigingen verzorgen de zes pijlers namelijk een zorgvuldige selectie van hout, plaatmateriaal, plafonds, parketten, deuren en isolatie. Dit alles is terug te vinden in de exclusieve toonzaal en moderne opslagruimtes.

In de toonzaal van 1.500m² presenteren we alle interieurproducten op een eigentijdse en speelse manier. De waaier van mogelijkheden is zonder meer verkwikkende inspiratie voor elke klant. Zowel particulier, vakman als architect kunnen hier terecht voor ideeën en talrijke tips voor hun interieur.

De grote en kwalitatieve voorraden vragen een aangepaste infrastructuur met klimaatregeling. Alle plaatmaterialen worden er in draagarmstellingen tot 8.5m hoog gestapeld. Daartegenover staan de volautomatische magazijnen waarbij decoratieve plaatmaterialen zoals melamineplaten, opgelijmde platen, werkbladen… via een robotarm worden klaargelegd. Vervolgens staan de plafonds, parketten en deuren steeds overzichtelijk in palletstellingen, klaar om zich in een nieuw Vanrobaeys-interieur in te passen. Het buffermagazijn zorgt er bovendien voor dat u nooit te lang op uw bestelling hoeft te wachten.

Nieuws gerelateerd aan Vanrobaeys

Vanrobaeys

Oprechte interesse van mensen met vakkennis

Vanrobaeys profileert zich als een modern en dynamisch bedrijf waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden. Niet verwonderlijk dus dat ook deze firma op Prowood van de partij was. Dankzij een erg open en toegankelijk opgestelde stand kreeg de houtexpert quasi non-stop geïnteresseerden over de vloer.

Lees meer »
Vanrobaeys

Trendsetter toont innovaties

Vanrobaeys is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden. De 2 vestigingen verzorgen de zes pijlers - een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie.

Lees meer »
Vanrobaeys hout & interieur

Efficiënte handling zorgt voor tevreden klanten

Als generalist en specialist van houtproducten heeft Vanrobaeys hout & interieur doorheen de jaren een enorm breed assortiment uitgebouwd. Om het bos doorheen de bomen te blijven zien, en de klanten een snelle levering te garanderen, hecht de firma enorm veel belang aan de handling.

Lees meer »
Vanrobaeys Hout & Interieur

Het beste van twee werelden

De visie en uitdaging van Vanrobaeys Hout & Interieur voor de toekomst is om zowel generalist als specialist te zijn en te blijven. Enerzijds wil de specialist een zeer ruim en breed pakket goederen voor de houtprofessional aanbieden; anderzijds wil Vanrobaeys écht specialist zijn in de dingen de we doen.

Lees meer »
Vanrobaeys

Minutieuze imitatie van natuurlijke materialen

De wereld van decoratieve plaatmaterialen evolueert in sneltempo. De firma Vanrobaeys vindt het dan ook essentieel om als specialist voortdurend op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen deze productgroep. Met Truescale, de recentste innovatie van Formica, zet het bedrijf hier sterk op in.

Lees meer »