Siniat

Bormstraat 24
2830 Tisselt

T: 0032 (0)15 71 80 50
F: 0032 (0)15 71 82 29
E: info@siniat.be
W: www.siniat.be


Siniat voorziet in producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Onze producten worden gebruikt door zowel kleine plaatsers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Projectondersteuning
Voor projecten voegen we waarde toe voor, tijdens en na de bouwfase. Door samen te werken met het projectteam kunnen we manieren vinden om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen.

Een betrouwbare partner
We bieden een uitgebreid productassortiment aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. De meest succesvolle bedrijven uit de bouwsector stellen vertrouwen in onze producten, klantenservice en technische kennis om op die manier voor hun organisatie een concurrentievoordeel te realiseren.

Technische expertise
Ons technisch team staat voor u klaar om te helpen met vragen over onze producten en systemen. Ook voor projecten bieden wij ondersteuning door de verschillende fases heen. tsd@siniat.be

Duurzaamheid
Ook door het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen voegen we extra waarde toe aan bouwprojecten. Wij selecteren zorgvuldig geschikte producten en systemen en waar nodig kunnen we producten in op maat gemaakte lengtes leveren om op die manier bouwafval te verminderen.

Training
Om onze klanten te helpen het beste uit onze producten en systemen te halen, voorzien we hands-on trainingen en zijn we steeds beschikbaar om de vaardigheden van uw team te helpen maximaliseren. Demonstraties op maat en met specifieke focus zijn mogelijk op de bouwplaats, bij een handelaar, in uw training center,…

Neem contact op voor een training of demo: demo@siniat.be

Nieuws gerelateerd aan Siniat

prefab

Perfecte hoeken met prefab dagkanten

Wie bepleistering in de dagkant tegen het raam plaatst, heeft zonder twijfel al meegemaakt dat het raam werd beschadigd. Gelukkig is er een alternatief: geprefabriceerde dagkanten. Kiest u daarbij voor de producten van Siniat, dan kan u rekenen op een snelle en nette afwerking!

Lees meer »
Landrover-Jaguar Garage

Garage Landrover-Jaguar: nieuwbouwproject met visibiliteit

Land Rover Dendermonde was toe aan een nieuw onderkomen en vond dit in een splinternieuw pand in Zele, langs de N47. Een grotere visibiliteit en vlotte bereikbaarheid zijn slechts twee voordelen van de verhuis naar deze nieuwbouw. De vestiging heeft een meervoudige functie: naast de garage zelf, die uitgerust is met een geavanceerde werkplaats en een showroom van in totaal 1000 m², werden op de bovenverdieping kantoren ondergebracht.

Lees meer »
gipskartonplaten

Alle prestaties die u zoekt in één plaat

Voor wanden die tegen een stootje moeten kunnen en aan hoge slijtage onderhevig zijn, worden veelal traditionele betonblokken of meerdere lagen gipsplaten gebruikt. Siniat uit Tisselt heeft echter een alternatief dat qua voordelen zijn gelijke niet kent: LaDura Premium.

Lees meer »
siniat handboek

Handboek afwerkingstechnieken

Voor professionals die binnenwanden en -plafonds afwerken in quasi alle types ondergronden (gips, vezelcement, steenachtig en beton) bracht Siniat een handboek uit.

Lees meer »