Santens Groep

Gent
Nijverheidskaai 3
9040 Gent
Tel: 09/218 86 18
Fax: 09/228 26 48
info@santensgent.be

Brugge
Dirk Martensstraat 18
8200 Brugge
Tel: 050/34 34 50
Fax: 050/34 34 90
info@santensdhondt.be

De Santens Groep staat gekend als een partner in professioneel gereedschap, raam-,deur-, meubelbeslag en automatisatie. Op het vlak van interieur bieden ze een breed gamma aan beslag en functionele uitrusting. De focus ligt steeds op producten met een innovatief en kwalitatief karakter. Deze producten worden door de specialisten van de groep in binnen- en buitenland geselecteerd bij verschillende fabrikanten. Het bedrijf heeft meer dan 20.000 referenties voor interieurbouw op voorraad die thuis, op kantoor of zelfs op de werf worden geleverd.

Naast de gekende service en expertise dragen zij ook kwaliteit hoog in het vaandel. De klant kan bij hen steeds terecht voor kwalitatieve producten en oplossingen. Het is de strategie om doelbewust te kiezen voor kwalitatieve leveranciers die een totaalaanbod kunnen bieden. Ze profileren zich als partner in al het werk dat rondom houtbewerking komt kijken: zagen, schuren, schaven, frezen enz. Ze bieden een variëteit aan gereedschappen aan met daarnaast hierop afgestemde accessoires. Deze combinaties verhogen het rendement bij werken, en bieden daarbovenop een hogere kwaliteit in afwerking.

 

Moderne communicatiemogelijkheden vormen een nieuw aspect binnen de dagelijkse leefwereld van de mensen. Door de verhoogde eisen op vlak van energieneutraal bouwen zien steeds meer mensen het nut van automatiseringen binnenshuis in. Een volgend aspect waar de groep vlot op inpikt. “Het automatiseren van toepassingen zoals garagepoorten, rolluiken en andere zaken wordt door onze dienst Automatics volledig uitgewerkt. Zowel plaatsing als opvolging achteraf nemen zij voor hun rekening”, luidt het afsluitend.

Via de spreiding over het Vlaams grondgebied hebben ze een omgeving gecreëerd waarbij de klant optimaal kan profiteren en waar ze hen de best mogelijke service kunnen beiden. In het geval dat er iets ontbreekt op een bepaalde vestiging kunnen zij dankzij ons eigen intercompany systeem dagelijks bij de andere vestigingen terecht. Met de hoofdvestiging te Gent (Santens Metaalwaren en Santens Automatics), de vestiging in Sint-Niklaas (Ijzerwaren Vertommen) en het commercieel team in Grobbendonk (Santens Kempen), beschikt de Santens Groep namelijk over een sterk netwerk aan regionale toeleveranciers – een belangrijke bijdrage aan een snelle uitwisseling en een efficiënte service.

Nieuws gerelateerd aan Santens Groep

Santens Groep winkel

Inzetten op uniforme regionale aanwezigheid

Met een eerdere uitbreiding in Grobbendonk, versterkte de Santens Groep haar aanwezigheid in de regio's Antwerpen en Limburg. Dit najaar volgde de opening van een volledig nieuwe winkel in Brugge waarmee de groep de regio West-Vlaanderen nog beter wil bedienen.

Lees meer »

Nieuwe vestiging voor optimale klantenservice

Om haar strategische groeiambities nog beter te kunnen realiseren, opent de Santens Groep binnenkort een volledig nieuwe winkel in Brugge. Die is sinds eind vorig jaar in opbouw aan de industriezone Waggelwater. Met deze nieuwbouw kan de groep onder meer meubel- en interieurbouwers beter bedienen omwille van het ruimere assortiment en de specifiek geïntegreerde interieurafdeling.

Lees meer »