Rogiers-Vanpoucke NV

H.-Lebbestraat 150
8790 Waregem

T: 0032 56 60 13 45
F: 0032 56 60 74 76
E: info@rogiers.be
W: www.rogiers.be

Rogiers-Vanpoucke NV werd opgericht door Dhr. Georges Rogiers in 1956.

Bijna 60 jaar later zijn we uitgegroeid tot een industriële KMO met meer dan 50 werknemers en toonaangevend op de Belgische markt.

Onze firma is gespecialiseerd in de verkoop, levering en installatie van alle klassieke machines tot CNC-gestuurde machines en totaalprojecten.

Met een industriële spirit, oog voor kwaliteit, aandacht voor betaalbare oplossingen en een doorgedreven service organisatie zijn we erin geslaagd om één van de belangrijkste spelers te worden op de Belgische markt en dit reeds sedert vele jaren.

Wij hebben er bewust voor gekozen door de jaren heen om ons te specialiseren in diverse sectoren en dit in partnership met fabrikanten en topkwaliteitsmerken die een leidinggevende en vooraanstaande rol spelen in hun vakgebied op wereldniveau.

 

Expert in oplossingen en technologieën voor diverse sectoren:

  • Houtindustrie: panelen, interieur, keukens, massief, houtskelet, parket, ramen, deuren, trappen, …
  • PVC- en aluminiumprofielbewerking: ramen, deuren, verandabouw, industriële profielen,…
  • Technologieën voor het bewerken van alle Advanced Materials zoals plastic, phenolic stratified, fibercement, felt, glasswool, Rockwool, solid surfaces (Corian, Hi-Macs), cardboard, polyurethane,…
  • Finishing, afwerking en droogtechnieken voor panelen, ramen en deuren
  • Alle installaties voor industriële stofafzuiging

Onze klanten zijn onze partners!

Wederzijds respect, vertrouwen, stabiliteit en een positieve samenwerking zijn voor ons belangrijke waarden. De vele kwaliteitsmerken die we sedert vele jaren trouw verdelen en de vele klanten die we opgebouwd hebben dragen deze getuigenis verder uit.

Nieuws gerelateerd aan Rogiers-Vanpoucke NV

SCM-houtbewerkingsmachines

Four stands, countless solutions

Een recordaantal bezoekers vergaapte zich vijf dagen lang aan de talloze oplossingen voor de houtbewerkingsindustrie die Rogiers demonstreerde tijdens Prowood, de driejaarlijkse, toonaangevende beurs voor de houtbewerkingswereld.

Lees meer »
Rogiers

Open huis bij Rogiers en Kempa

Rogiers en Kempa organiseren samen op vrijdag 7 en zaterdag 8 december opendeurdagen in Herentals, waarbij ze een unieke kans bieden om een volledig productieproces te doorlopen. Wie naar de opendeurdagen komt, slaat dus twee vliegen in één klap.

Lees meer »
CNC-bewerkingscenters

Ontmoet de paradepaardjes onder de CNC-bewerkingscenters

Begin april 2017 vond de AuthoR-Evolution plaats bij Rogiers, waarbij de SCM Morbidelli Author M100 en M200 met veel tromgeroffel werden aangekondigd. Beide all-in-one CNC-bewerkingscenters zouden zorgen voor een revolutie binnen dit type houtbewerkingsmachine, een opgave die ze met verve vervulden.

Lees meer »

Technologie leidt tot vooruitgang!

SCM pakt dit jaar fors uit met een resem hoogtechnologische kantenlijmers. Tijd voor Rogiers om enkele hiervan in de schijnwerpers te plaatsen. Met de introductie van de Morbidelli M100-M200 CNC-bewerkingsmachine op de Hannover Ligna ditvoorjaar, werd de technologische vooruitgang bij SCM reeds met verve aangetoond.

Lees meer »
Nieuwe website Rogiers

Nieuwe website Rogiers

Rogiers uit Waregem introduceert hun compleet vernieuwde website. Deze kenmerkt zich vooral door de combinatie van een trendy design en navigatiegemak om de klant comfortabel en overzichtelijk door de uitgebreide lijst van machines te leiden.

Lees meer »
rogiers

Leading Machines, Ultimate Service

Iedereen die met interieurbouw bezig is, heeft nood aan duurzame machines die met de grootste accuraatheid het vereiste maatwerk kunnen leveren. En efficiëntie is dé standaard als die machines ook nog eens mooi op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer »
solution xd

Kantenlijmmachines voor snelle en kwaliteitsvolle productie

Thema Kantenlijmers | Machineleverancier Rogiers-Vanpoucke heeft een erg uitgebreid gamma aan bewerkingsmachines voor hout, aluminium en andere materialen. Ook op vlak van kantenlijmers staat het Waregemse bedrijf sterk. Een voorbeeld: de Solution XD van Stefani, een automatische enkelzijdige kantenlijmer.

Lees meer »
Rogiers-Vanpoucke, Philippe Rogiers, Michiel Vandaele, Geert Rogiers, Laurent Rogiers en Piet Vanhoutte.

Ontdek zelf de Leading Machine, Technologies & Passion Technology Performance

Samen op zoek gaan met de klant naar oplossingen, is het hoogste goed van Rogiers-Vanpoucke: toonaangevende speler op de Belgische markt, gespecialiseerd in de verkoop, levering en installatie van alle klassieke machines tot CNC-gestuurde machines en totaalprojecten. Kom zelf het meest complete aanbod en topmerken ontdekken op de opendeurdagen van 8 juni tot en met 11 juni.

Lees meer »