Robaco

Gentseweg 432
8793 St.-Eloois-Vijve
Tel. +32 (0) 56 60 93 94
www.robaco.be
info@robaco.be

#RobacoNV
Facebook
Youtube


3e generatie Familiebedrijf met topmerken als leveranciers
Robaco is een toeleveringsbedrijf voor houtverwerkende industrieën zoals meubel-, keuken- & badkamerproducenten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars etc.

Iedereen die plaatmateriaal of massief hout bewerkt met houtbewerkingsmachines kan bij ons terecht. Paneel- of opdeelzaag? CNC? Schuurmachine? Kantenlijmer? Wij leveren u gepaste producten van gerenommeerde leveranciers inclusief correct technisch advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw productie.

Robaco is gespecialiseerd in volgende 9 productgroepen:

  1. Lijmen
  2. Kantenband
  3. Snijgereedschappen
  4. Schuurmiddelen
  5. Drevels- & verbindingsplaatjes
  6. Reinigers, scheidings- & glijmiddelen
  7. Lijmapparatuur
  8. Kunststof vloerplinten
  9. Eigen slijpdienst met ophaaldienst

Onze Missie & Visie:
Met ons gemotiveerd team werken wij dagelijks naar deze missie.

Robaco wil het productieproces van zijn klanten optimaliseren door het aanbieden van geschikte kwaliteitsproducten in combinatie met correcte technische ondersteuning.

Het is ons doel een hechte relatie uit te bouwen met onze klanten waarbij we niet enkel de producten leveren maar ook adviseren hoe deze correct te gebruiken. We bekijken samen het machinepark & adviseren waar de klant kan optimaliseren, zowel in verbruik als in afwerking van het eindproduct. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Deze persoonlijke aanpak is voor ons van allergrootste belang. Wij streven naar een open communicatie. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor eender welke vraag. Wij staan voor u klaar!

Nieuws gerelateerd aan Robaco

Robaco

Veel gerichte vragen

Als toeleverancier van materialen en gereedschappen voor de houtverwerkende industrie mocht Robaco niet op ProWood ontbreken. De vijfde deelname bleek een schot in de roos te zijn met veel kwalitatieve bezoekers die gerichte vragen stelden. Robaco was dermate tevreden dat een volgende deelname een feit is.

Lees meer »
Robaco

Klant optimaal adviseren

Robaco is een toeleveringsbedrijf voor houtverwerkende industrieën zoals meubel-, keuken- & bad­kamer­producenten, interieurbouwers, schrijnwerkers, winkelinrichters, platenhandelaars enz. Iedereen die plaatmateriaal of massief hout bewerkt met houtbewerkingsmachines kan bij Robavo terecht. terecht.

Lees meer »
Robaco

Persoonlijke benadering maakt het verschil

In de vrij traditionele markt van kantenbanden, is het voor interieurbouwers en schrijnwerkers handig te kunnen terugvallen op een partner die echt voor toegevoegde waarde zorgt. Robaco gaat er prat op als familiebedrijf die rol te kunnen invullen.

Lees meer »
Robaco

Van alle lijmmarkten thuis

In de interieurbouw en houtverwerking worden frequent lijmen toegepast. Professionelen weten veelal wel welk type lijm elke applicatie vereist. Alleen worden de lijmen niet altijd op de juiste manier gebruikt om het beoogde esthetische effect te verkrijgen en/of de hoogste rendabiliteit te behalen. In zee gaan met lijmenspecialist Robaco uit Sint-Eloois-Vijve kan op dit vlak echter een groot verschil maken.

Lees meer »

Voor het verlijmen van alle hout!

Bij het verbinden van hout is lijmen de meest efficiënte oplossing. Er zijn echter veel verschillende soorten en toepassingen. Maar hoe ziet u het bos doorheen de bomen?

Lees meer »