Ostermann Groep

Postbus 373
7440 AJ Nijverdal

Nicolaus Ottostraat 11-7
7442 DV Nijverdal
Tel.0031 – 548 620 606
Fax. 0031 – 548 620 696
E-mail:verkoop.nl@ostermann.eu

bedrijfsprofiel-youtube

Een gevestigd familiebedrijf binnen de branche
Het is de pioniersgeest die er binnen de Ostermann Groep telkens weer voor zorgt dat er noviteiten ontstaan. Heel bewust zoeken wij naar de dingen, die het professionele vakmanschap helpen en de Ostermann-Service verbeteren. Het innovatieve, servicegerichte denken en handelen, alsook haar familiaire wortels en waarden ‘met elkaar en voor elkaar’, vormen een traditioneel familiebedrijf.
Vier woorden die de ondernemingscultuur van Ostermann kenmerken: Service, Innovatie, Familie en Tempo.

Onze filosofie
Het continu streven naar verbeteringen heeft ons gebracht tot waar we vandaag de dag staan: Hoog aangeschreven bij klanten en in de top van de Europese kantenbandmarkt als leverancier van keuken-, meubel- en interieurbouw. De grootste bijdrages aan dit succes zijn onze services en dienstverlening zoals bijv. onze snelle levertijden, betrouwbare voorraadprogramma, levering van kanten per meter vanaf 1 meter en zeker niet als onbelangrijkste de enorme variatie in ons assortiment.

Nieuws gerelateerd aan Ostermann Groep

Ostermann

Aan alle hoeken en kanten

Voor Ostermann, Europees marktleider in kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden, was het zeker niet de eerste keer op de Prowood-beurs. Ook nu stelden ze heel wat nieuwigheden voor.

Lees meer »
Kantenbanden

Een compleet gamma voor de moderne interieurbouwer

Met zo’n 400 medewerkers en het dagelijks versturen van een 6.000-tal orderregels, is Ostermann Europees marktleider in kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden. Op de volgende editie van Prowood willen ze de bezoekers laten kennismaken met de nieuwe kantenbanden ...

Lees meer »

Polyrey collectie 2018

Tijdens de Milan Design Week van 17 t/m 22 april 2018 heeft Polyrey in het kader van de „SuperDesign Show“de nieuwe collectie voor Interieurdesign onthult. Ostermann heeft de nieuwe collectie al (vooraf) gekoppeld in kant bij de plaat en levert vanaf nu de passende kanten gewoon uit voorraad.

Lees meer »
Ostermann

Efficiëntie viert hoogtij in het nieuwe logistieke centrum

De kans is groot dat u dagelijks in aanraking komt met producten van het in Bocholt (Duitsland) gevestigde Ostermann. De toeleverancier van kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden voor onder andere de keuken-,0 meubel- en interieurbouw mag zich Europees marktleider noemen.

Lees meer »
Ostermann

Steeds de passende kanten

Begin 2018 verschijnt de nieuwe voor de hele wereld geldende Kronospan collectie ‘Kronodesign Global Collection’. Dé kantenspecialist Ostermann heeft de collectie reeds gezien en levert nagenoeg tegelijkertijd de passende kanten.

Lees meer »
Ostermann

Meubelelementen online configureren

Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen nu ook zelf meubelonderdelen uit het Ostermann-assortiment online configureren. De producent van kantenband, inbouwartikelen, meubelbeslag en werkplaatsbenodigdheden voorziet daartoe op zijn website een ‘configurator wereld’. Vandaag kan u op deze manier al meubelfronten, houten lades en de Evoline-multimediasystemen op maat samenstellen.

Lees meer »

Altijd de passende kanten!

Net als bij de collecties van Pfleiderer en Egger, kan Ostermann nu ook de passende kanten leveren bij de nieuwe FunderMax Interior-collectie. De trendy uitbreidingen in het assortiment vinden Ostermann klanten in de online shop op www.ostermann.eu.

Lees meer »

Decoratief plaatmateriaal met een passend kantje

Decoratief plaatmateriaal en kantenbanden gaan hand in hand. Daarom besloten Abet Laminati en Triplaco om nauw samen te werken met kantenspecialist Ostermann om de verwerkers voor bijna alle 539 referenties uit het voorraadprogramma ‘Partners in Excellence’ een passende kantenband voor te stellen.

Lees meer »
GFK-steenpanelen

GFK-steenpanelen laten stijlen harmoniëren

In een en hetzelfde interieur voor verschillende stijlen kiezen, houdt vaak een risico in. De kennis van de interieurbouwer is daarbij vaak cruciaal om het project te laten slagen of falen. Bij de inrichting van restaurant Hula in Heule maakte interieurbedrijf Potteau optimaal gebruik van GFK-steenpanelen van Ostermann om het strakke interieur toch een gezellig, warm zuiders accent te geven.

Lees meer »