Meubellakken Service Center

Centrum-Zuid 3023
B5, 3530
Houthalen
België

T: 011 21 36 38
F: 011 21 36 34
E: info@meubellakken.be
W: http://meubellakken.be

Meubellakken Service Center is na meer dan 20 jaar in het vak nog steeds dé houtafwerkingsspecialist. Het is een familiebedrijf waarbij de tweede generatie inmiddels aan het roer staat.

Het verdelen en instellen op maat van lakken, beitsen, vernissen en oliën staat bij ons centraal. Kortom: alles wat op hout verwerkt kan worden. Hierbij kunnen we terugvallen op ons jarenlange vakmanschap dat ons toestaat alle producten perfect op maat samen te stellen. Bovendien leveren we onze afwerkingsproducten en toebehoren -van schuurmiddelen tot materialen voor de spuitcabine- aan diverse sectoren; van keukenbouwers tot parketteurs.

Compleet servicepakket
Met onze technische kennis kunnen we u zelfs bijstaan tot in de spuitcabine. Flexibele leveringen, kleur op maat en een ruim aanbod aan toebehoren maken ons servicepakket compleet. Hierbij worden we steeds geruggesteund door onze trouwe leveranciers Hesse en Vesting, die al sinds het begin belangrijke schakels vormen binnen het maken van de perfecte kleuren op maat.

Hoe kan MSC u helpen?
Service bieden is onze kracht. Hierbij kiezen we bewust voor een familiale aanpak waarbij we u graag met raad en daad bijstaan. Onze vertegenwoordigers zijn dan ook geen traditionele verkopers, maar echte adviseurs. Ze beschikken allen over een technische achtergrond en denken graag met u mee. Zo kan u steeds genieten van degelijk advies, demonstraties of praktische opleidingen bij MSC of op locatie.

Nieuws gerelateerd aan Meubellakken Service Center

LED-drogende

Revolutionaire innovatie: LED-drogende olie

Onlangs slaagde Vesting erin om een adequate LED-drogende olie te ontwikkelen. Hiermee zet de Nederlandse producent van wassen en oliën een nieuwe trend in de afwerking van trappen, parketvloeren, meubilair enz.

Lees meer »