Louis Culot

Schoonmansveld 7
Industriezone Puurs 550
2870 Puurs

T: +32(0)3 860 70 70
E: info@culot.be
W: www.culot.be


Louis Culot is de specialist voor keukenwerkbladen in natuursteen, Dekton, kwartscomposiet en keramiek.
Onze decennialange ervaring als natuursteenbedrijf maakt ons de geschikte partner om het perfecte keukenwerkblad te realiseren.
Met de meest moderne machines en kwaliteitsmaterialen als enige voorwaarde garanderen wij een hoogstaande afwerking. Naast nieuwe keukens kunt u ons ook inschakelen voor de vervanging van bestaande keukenwerkbladen.

Met Tim Culot staat vandaag de vierde generatie aan het roer. Voor de start van het verhaal keren we ruim 120 jaar terug in de tijd. Overgrootvader August Culot richt in Londerzeel een natuursteenbedrijf op, toen vooral voor grafzerken en de handel in bouwmaterialen.
In de loop van de jaren ’80 slaat Louis Culot (3e generatie) een nieuwe weg in: de eerste productie van een natuurstenen keukenwerkblad is een feit. Door het grote succes specialiseert het bedrijf zich verder in deze markt. De groei leidt in 1992 tot een verhuis naar de Meerstraat in Londerzeel.
Sindsdien legt Louis Culot zich bijna uitsluitend toe op de keukensector. Eind 2006 verlaat Louis Culot Londerzeel om zich in Puurs (industriezone Schoonmansveld) te vestigen. En dat in een gloednieuw bedrijfspand van 4.500 m² , mét ruime showroom.
In 2011 neemt achterkleinzoon Tim Culot de zaak over. In 2013 start Louis Culot met de verwerking van het revolutionaire materiaal Dekton. Het vooruitstrevende karakter en enthousiasme van het familiebedrijf gecombineerd met de jarenlange vakkennis zorgen in 2016 voor het behalen van de titel beste Dekton verwerker van Europa. Samen met zijn team van 46 medewerkers zet Tim Culot de familietraditie verder: keukenwerkbladen van topkwaliteit maken en plaatsen. Helemaal op maat!

Louis Culot is de professionele partner voor keukenzaken, schrijnwerkers, interieurarchitecten en badkamerspecialisten.

Nieuws gerelateerd aan Louis Culot

Keukenwerkbladen

Keukenwerkbladen in een modern jasje

Natuursteen blijft een populair materiaal voor de keuken. Natuursteenbedrijf Louis Culot, gespecialiseerd in keukenwerkbladen, stelt echter vast dat ook andere, innovatieve materialen, hun opmars maken. Ze zetten volop in op een gevarieerd aanbod.

Lees meer »