LMC Benelux NV

Toleindestraat 7/001
9080   BEERVELDE  (BE)

T: +32 (0)9 261 03 70
F: +32 (0)9 261 03 79

W: www.lmcstore.com


Aan uw zijde sinds 1925. Zowat 90 jaar geleden heeft Léon Masson zijn beslaghandel opgestart, exclusief voor de professionele meubelmaker. Vandaag is het familiaal bedrijf uitgegroeid tot een multinational met een sterk product-geörienteerde cultuur en uitmuntende service. 200 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om efficiënt de klanten kwaliteit, innovatie en kennis bij te brengen zodat zij zich ten volle kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Als groothandel in functioneel beslag voor meubel, interieur en winkel verdeeld LMC meer dan 10000 producten, met een ongezien hoge uitleveringsgraad dankzij een zeer performant logistiek platform en uitgekiende organisatie. Dankzij onze partnerships met de grootste beslagmerken kunnen wij een assortiment samenstellen dat voldoet aan de hoogste verwachtingen qua kwaliteit, voor het meubel en interieur van vandaag én morgen.

Wij stellen de klant centraal met het doel hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Een betrouwbare en stabiele service garanderen is ons vak. De ontwikkelde diensten en oplossingen zijn beschikbaar voor elke vakman die eenvoud, kwaliteit en efficiëntie nastreeft.

Kerncijfers :
–          5 verkoopagentschappen
(3 in Frankrijk, 1 in België en 1 in Nederland)
–          15000m² state of the art logistiek
–          10000 artikelen in functioneel beslag
voor meubel, interieur en winkel
–          Levering binnen de 24/48u
met een uitleveringsgraad van 97%
–          1000 afgewerkte zendingen per dag
–          800m² aan opleidingsruimte en showroom

nieuwsbrief

Nieuws gerelateerd aan LMC Benelux NV

Natural Wood

Een totaalaanbod voor de interieurbouwer

Al meer dan 90 jaar ondersteunt LMC de professionele meubelmaker en interieurbouwer. Vandaag bieden ze meer dan 10.000 productreferenties in functioneel meubel- en interieurbeslag. Samen met de grootste merken selecteren ze de beste producten die ze leveren aan de beste prijs.

Lees meer »
Optima

Zwart is het nieuwe wit

Nadat wit jarenlang aan de top stond in de interieurbouw, wordt zwart dé nieuwe interieurtrend. Wie voluit voor de industriële look wil gaan, combineert het zwart met aluminium structuren.

Lees meer »
LMC Quality LED

Quality furniture LED for DUMMIES

Vandaag is LED niet meer weg te denken uit het meubel en interieur. Het lage verbruik, het gebruiksgemak en comfort dragen bij tot het enorme succes van deze verlichtingstechnologie die menig designontwerpers de afgelopen jaren heeft geïnspireerd om oneindig veel variaties in zowat alle denkbare stijlen te realiseren.

Lees meer »
Innovatief barmeubel

Een innovatief barmeubel voor de vakmensen van de toekomst

De brug slaan tussen de technische en beroepsscholen en de praktijk. Dat is de doelstelling van RTC Oost-Vlaanderen. In samenwerking met beslagexpert LMC werd een bouwpakket ontwikkeld voor een innovatief barmeubel, waarin de nieuwste meubeltechnieken werden geïntegreerd.

Lees meer »
Hedendaagse Kantoorinrichting

Welzijn centraal in de hedendaagse kantoorinrichting

Het ‘nieuwe werken’ is een interessante niche voor u, als vakman in maatwerk, om een graantje mee te pikken. Een inspirerende werkomgeving is niet enkel weggelegd voor de grotere bedrijven en multinationals maar ook de doorsnee KMO wenst voor haar personeel een meer huiselijke sfeer te creëren, die uitnodigt tot meer dialoog en samenwerking.

Lees meer »
LMC

Game changer is een gevestigde waarde geworden

De afgelopen jaren heeft LMC zich met een sterke visie geprofileerd in de meubelbeslagmarkt. En dat is niet zonder resultaat gebleven. Wij vroegen op HoutPro+ waaraan zij hun stijgende populariteit te danken hebben.

Lees meer »

Welzijn centraal bij ‘het nieuwe werken’

Het ‘nieuwe werken’ verandert ook de kantooromgeving : open space, co-working, Fab Lab, flexdesks… De trend zit hem in het faciliteren van een inspirerende werkomgeving waar men de focus op productiviteit en het welzijn van de werknemers centraal stelt.

Lees meer »
LMC TV-meubel

LMC: “TV-meubel op maat?”

Moet u voor een veeleisende klant een TV-meubel op maat maken? Dan is dit is een must have oplossing waarmee u zich kan onderscheiden. Uw klant wil immers alle apparaten netjes uit het zicht wanneer ze TV kijken.

Lees meer »