IVC

Textielstraat 24
8790 Waregem

E: projectsbelux@ivc-commercial.com
W: www.ivc-commercial.com

Volg IVC op:    of op PinterestInstagram

Meet IVC

IVC is de commerciële tak van IVC Group, gericht op het creëren van unieke vloeren voor corporate & kantoren, retail, horeca en recreatie, woonprojecten, onderwijs en gezondheidszorg. Ontdek enkele mooie IVC realisaties!
IVC Group, opgericht in 1997, is de grootste Europese fabrikant van tapijttegels, luxury vinyl tiles (LVT) en vinyl op rol.
Met 1.600 medewerkers in 10 productie-units in België, Luxemburg, Verenigde Staten en Rusland, ontwikkelt en produceert IVC Group jaarlijks ruim 180 miljoen m² vinylvloeren.
Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van het Amerikaanse Mohawk Industries Inc., de wereldwijde marktleider in vloerbekleding, met meer dan 130 jaar aan expertise.
Als onderdeel van Mohawk Industries en met faciliteiten over de hele wereld, blijft IVC bovendien steeds dicht bij u, waar u ook bent.

Algemene info over IVC

Vraag uw gratis staal aan

Laad de BIM files van al onze vloeroplossingen meteen op in je project

Meer weten over onze smart sustainability actions? Lees er hier alles over Smart sustainability.

Installatie instructies zijn terug te vinden op www.installandclean.com/ivc

 


Nieuws gerelateerd aan IVC

Clowntrend

De clowntrend: van saai naar speels in drie stappen

Klassieke uitgebalanceerde interieurs doen het al jaren goed. Maar opgelet: er is een frisse wind op komst. Een groep rebelse creatievelingen – clowns, zeg maar – haalt zijn inspiratie uit het circus. Met een speels alternatief willen ze wat meer schwung brengen in de interieurwereld.

Lees meer »