Häfele

Häfele Belgium NV
Lindestraat 5
9240 ZELE

www.hafele.com

Häfele heeft zich sinds de oprichting in de 20-er jaren van de vorige eeuw ontwikkeld tot een internationale onderneming met een marktleidende positie. Tegenwoordig dragen ruim 6.150 medewerkers bij in het succes van de onderneming. Een groot deel van de omzet wordt buiten Duitsland gegenereerd. Eigen productontwikkeling en het Functionality-concept maken het mogelijk om de voorsprong op de concurrentie verder uit te bouwen.

Geschiedenis
Häfele bestaat sinds 1923. De onderneming wordt vandaag de dag geleid door familieleden van de families Thierer en Häfele, de oprichters. Het hoofdkantoor bevindt zich sinds de oprichting in het Zuid-Duitse Nagold.
Häfele vandaag
Wereldwijd, met meer dan 5.000 medewerkers is Häfele aanwezig in meer dan 150 landen, met 37 eigen dochtervestigingen, 9 internationale verkoopkantoren,
10 verkooppunten in Duitsland en eigen productie in 5 fabrieken.

Feiten en cijfers
In 2013 behaalde de Häfele-groep een omzet van 1,072 miljard Euro, waarvan 76% afkomstig was uit het buitenland. Het aantal medewerkers wereldwijd steeg in dat jaar naar 6.600.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Häfele

Franky De Grande

Inspireren door innovatie

Häfele, wereldspeler op het vlak van meubelbeslag en elektronische sluitsystemen, kon uiteraard niet ontbreken op Prowood 2018. Franky De Grande, zaakvoerder van Häfele België, leidde ons rond op hun beursstand.

Lees meer »
Häfele

Eén kamer, één stijl, één uitzicht

Op Intergastra, de beurs voor het hotelwezen die onlangs in Stuttgart doorging, pakte Häfele uit met een innovatief en revolutionair concept van ‘alles onder één dak’ voor het hotelwezen.

Lees meer »
Häfele

Smart Home en Micro Living in de praktijk

Op Holz-Handwerk in het Duitse Neurenberg was de stand van Häfele een publiekstrekker van formaat. Niet verwonderlijk, want deze producent van meubel- en bouwbeslag, verlichting en elektronische toegangscontrolesystemen troonde de bezoekers mee naar de toekomst. Een toekomst waar Smart Home en Micro Living centraal staan.

Lees meer »

Van meubelverlichting naar ‘smart furniture’

De combinatie van licht, geluid en Smart Home maakt furore in de meubelindustrie. Met het Loox led-lichtsysteem sloeg Häfele eerder al de brug tussen deze werelden. Vandaag gaat ze echter nog een stapje verder. Met de Häfele Connect krijgen gebruikers een ongekend eenvoudige tool in handen om sfeer in interieurs te scheppen.

Lees meer »
Architect@Work Häfele

Inspiratie troef tijdens Architect@Work!

De concurrentie één stap vóór zijn, weten wat mensen morgen beweegt, altijd de juiste oplossingen hebben voor de meest uiteenlopende eisen; het zijn belangrijke uitdagingen voor de hedendaagse schrijnwerker.

Lees meer »
Häfele België

Klanten inspireren met trends van morgen!

Wie continu wil scoren in veeleisende marktsegmenten, moet de consument overtuigen met nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en behoeften. Innovatie en inspiratie zijn de kernwoorden bij Häfele België, dé specialist in beslag, ledverlichting en elektronische toegangscontrole.

Lees meer »