Argent Alu

Bankstraat 2
9770 Kruishoutem

T: 0032 9 333 99 99
F: 0032 9 333 99 90

info@argentalu.com
www.argentalu.com


Geen deur te zien
In moderne woningen, kantoren en instellingen kiezen architecten en consumenten steeds vaker voor onzichtbaar geïntegreerde binnendeuren, zonder storende omlijstingen en zichtbare scharnieren. Als bekende speler op de markt van deurbeslag speelt Argent Alu daar perfect op in. Deze Belgische firma met hoofdzetel in Kruishoutem maakt deel uit van de RENSON® Groep. Beter bekend onder de merknaam argenta, ontwikkelt en verkoopt Argent Alu naast de nieuwste generatie systemen voor de onzichtbare integratie van binnendeuren, ook andere scharnieren en paumellen, schuifdeur-, venster- en luikbeslag.

INNOVATIEF EN SECUUR
“Innovatie” is de kracht van de firma en meteen ook de bron van het succes en de groei. De ontwikkelde innovaties worden in een eigen testlabo aan uitvoerige CE-gekeurde testen onderworpen. Alleen als ze voldoen aan alle normen en eisen worden ze van begin tot einde in de eigen milieuvriendelijke productiehal geproduceerd.

Zo slaagt Argent Alu erin om flexibel in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. Met esthetische oplossingen, zoals de argenta® invisidoor en de argenta® invisible en invisible neo reeksen, staat de firma klaar met een oplossing voor elk modern en strak interieur van vandaag en morgen.

 

De argenta® invisidoor® is een onzichtbare aluminium kader voor binnendeuren, dat standaard wordt voorzien van een primerlaag om perfect met de wanden te kunnen mee schilderen. De argenta® invisible en invisible neo scharnieren zorgen ervoor dat elke deur in gesloten toestand perfect in lijn met de muur ligt. Verder omvat dit gamma ook een onzichtbaar pivot-scharnier: argenta® pivotica® en ontwikkelt de firma ook systemen voor de onzichtbare integratie van (automatische) schuifdeuren.

UITBREIDING
Argenta Alu blijft verder investeren in de uitbouw van zijn gamma en de zoektocht naar nieuwe marktsegmenten. In die optiek biedt het sinds de overname van ALBO ook een assortiment aluminium design brievenbussen aan.

 

Nieuws gerelateerd aan Argent Alu

EXO XC-10

Stijlvol en strak voor een minimalistisch ontwerp

Een tijdloos interieur met strak en minimalistisch ontwerp, daar spelen de producten van Argent Alu perfect op in. Zo ook de argenta invisible EXO XC-10, de nieuwste variant wat betreft onzichtbare scharnieren. Maar ook de ROB Square Black mikt op een stijlvolle integratie van houten schuifdeuren in minimalistische interieurs.

Lees meer »
Argenta Invisible

Nieuw argenta invisible scharnier EXO XC-10

De argenta invisible EXO XC-10 is de nieuwste variant in het assortiment onzichtbare scharnieren van Argent Alu. Dit nieuwe scharnier blinkt vooral uit in flexibiliteit want dankzij z’n variabele inbouwafstand (van 4 tot 10 mm) tot de voorkant van het deurblad, is die bruikbaar voor alle ‘opbouw’ deurkaders met deurlijsten.

Lees meer »
Argent Alu / ROB

Ontdek deze nieuwigheden!

Argent Alu / ROB, gekend voor kwalitatieve deursystemen en uitstekende reputatie, kwam tijdens Polyclose 2018 met heel wat innovaties op de markt. Gaande van een nieuwe kleur in de Invisible neo scharnieren tot een totaalsysteem voor strak ingewerkte schuifdeuren.

Lees meer »
Invisible Neo

Invisible Neo: nieuwe trends, nieuwe kleuren

De argenta invisible scharnieren gaan mee met hun tijd en spelen in op de laatste trends uit de markt. Ze zijn een essentieel onderdeel van strak ingewerkte binnendeuren waarbij technieken onzichtbaar geïntegreerd zijn. Bovendien maken ze het u ook een heel stuk gemakkelijker om binnendeuren te plaatsen en af te regelen.

Lees meer »
argenta invisidoor SDX-pakketargenta invisidoor SDX-pakket

Onzichtbaar deurbeslag voor glasschuifdeuren

Het argenta invisidoor SDX-pakket om schuifdeuren onzichtbaar in te werken in een minimalistisch interieur, werd uitgebreid met een extra oplossing voor glazen schuifdeuren. Zo kunnen ook die voor het eerst echt onopvallend ingewerkt worden.

Lees meer »

Onzichtbaar van deurkader tot deurplint

Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen, soberheid en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit. Op het vlak van binnendeuren resulteert dat in ingewerkte scharnieren, onzichtbaar geïntegreerde technieken en het bannen van deurlijsten.

Lees meer »