Argent Alu


Het handelsmerk argenta is het geesteskind van Argent Alu. Argenta is al meer dan een eeuw lang toonaangevend in deurbeslag, maar tegenwoordig staat argenta vooral voor onzichtbare deursystemen. De hedendaagse minimalistische architectuur is volledig gebaseerd op strakke lijnen en een ‘back to basics’-mentaliteit. Bij binnendeuren wordt dit effect bereikt door toepassing van verzonken deurbeslag en onzichtbaar geïntegreerde mechanismen, deurkozijnen en plinten voor schuifdeuren, draaiende en pivoterende deuren. Kortom: argenta biedt een complete reeks deurbeslagoplossingen voor binnendeuren met minimalistisch design.

Eind 2017 werd Louage & Wisselinck lid van Argent Alu. Onder de merknaam ROB is het een marktspecialist in schuifdeuren voor binnen en buiten evenals in interne transportsystemen. Met ons intern studiebureau met meer dan een decennium aan ervaring bieden we oplossingen op maat voor elke klant.

Met twee sterke merken als argenta en ROB is Argent Alu nu een totaalspecialist in binnen- en buitenoplossingen.

 

Nieuws gerelateerd aan Argent Alu

EXO XC-10

Stijlvol en strak voor een minimalistisch ontwerp

Een tijdloos interieur met strak en minimalistisch ontwerp, daar spelen de producten van Argent Alu perfect op in. Zo ook de argenta invisible EXO XC-10, de nieuwste variant wat betreft onzichtbare scharnieren. Maar ook de ROB Square Black mikt op een stijlvolle integratie van houten schuifdeuren in minimalistische interieurs.

Lees meer »
Argenta Invisible

Nieuw argenta invisible scharnier EXO XC-10

De argenta invisible EXO XC-10 is de nieuwste variant in het assortiment onzichtbare scharnieren van Argent Alu. Dit nieuwe scharnier blinkt vooral uit in flexibiliteit want dankzij z’n variabele inbouwafstand (van 4 tot 10 mm) tot de voorkant van het deurblad, is die bruikbaar voor alle ‘opbouw’ deurkaders met deurlijsten.

Lees meer »
Argent Alu / ROB

Ontdek deze nieuwigheden!

Argent Alu / ROB, gekend voor kwalitatieve deursystemen en uitstekende reputatie, kwam tijdens Polyclose 2018 met heel wat innovaties op de markt. Gaande van een nieuwe kleur in de Invisible neo scharnieren tot een totaalsysteem voor strak ingewerkte schuifdeuren.

Lees meer »
Invisible Neo

Invisible Neo: nieuwe trends, nieuwe kleuren

De argenta invisible scharnieren gaan mee met hun tijd en spelen in op de laatste trends uit de markt. Ze zijn een essentieel onderdeel van strak ingewerkte binnendeuren waarbij technieken onzichtbaar geïntegreerd zijn. Bovendien maken ze het u ook een heel stuk gemakkelijker om binnendeuren te plaatsen en af te regelen.

Lees meer »
argenta invisidoor SDX-pakketargenta invisidoor SDX-pakket

Onzichtbaar deurbeslag voor glasschuifdeuren

Het argenta invisidoor SDX-pakket om schuifdeuren onzichtbaar in te werken in een minimalistisch interieur, werd uitgebreid met een extra oplossing voor glazen schuifdeuren. Zo kunnen ook die voor het eerst echt onopvallend ingewerkt worden.

Lees meer »

Onzichtbaar van deurkader tot deurplint

Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen, soberheid en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit. Op het vlak van binnendeuren resulteert dat in ingewerkte scharnieren, onzichtbaar geïntegreerde technieken en het bannen van deurlijsten.

Lees meer »