Ambitieuze innovatie in plaatmateriaal

Als één van de grootste fabrikanten van plaatmaterialen is Finsa een belangrijke speler in de Europese houtbewerkingsindustrie. Ze kunnen bogen op een jarenlange ervaring, maar dragen tegelijk innovatie hoog in het vaandel. Op Prowood 2018 stellen zij enkele van hun nieuwere producten voor, en dat in een ontspannen sfeertje. 

Innovatie in plaatmateriaal
Lennert Sieling, marketingverantwoordelijke: “Het is de tweede keer dat wij op Prowood aanwezig zullen zijn. We stellen er onder andere enkele nieuwe mdf-specials voor, zoals onze brandvertragende superPan. Dat is een plaat die het midden houdt tussen een spaanplaat en een mdf-plaat. Ook het vermelden waard is de Twincolour, een combinatie van zwart en grijs mdf-materiaal, zeer geschikt voor decoratief gebruik. Onze trendy, eiken fineercolllectie krijgt ook een plaats op de beurs. Daarnaast stellen wij ook de nieuwigheden in onze decorcollectie voor.”

Ontspannen op de beurs
De stand van Finsa zal worden opgebouwd uit GreenPanel, een ultralichte constructieplaat die erg geschikt is voor heel hoge schuifdeuren, of voor werkbladen met een lange overspanning. De beursstand moet een leuke plek worden, waar het aangenaam vertoeven is. 

Lennert Sieling: “We willen op onze stand in de verf zetten dat we een Spaans bedrijf zijn. Dat doen we door Spaans bier te serveren en verschillende lekkere tapas. Het wordt dus een heel informele sfeer voor losse netwerkmomenten, informatie over onze producten … en dat in een leuke setting.”

Plaatmateriaal
De stand wordt opgebouwd in GreenPanel, een ultralichte constructieplaat. 

Bedrijf met ambitie
Lennert Sieling: “Op de vorige editie van Prowood was het publiek heel enthousiast. We merkten wel dat nog niet iedereen bekend was met onze producten. Daarom werken we samen met heel wat Belgische dealers. Met onze deelname aan Prowood hopen we nog meer mensen voor ons merk en onze producten te enthousiasmeren.”

Tekst en beeld: Finsa
Uitgelichte afbeelding: 
“We gaan voor netwerken in een informele sfeer, met een Spaans biertje en lekkere tapas.”